Espanyol

Crear un nou cicle victoriós

Espanyol. L’equip vol recuperar el lideratge a Cartagena mitjançant un triomf solvent que el retorni a la millor versió del seu joc

cartagena Espanyol

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Lluís López, Cabrera, Dídac; David López, Darder; Embarba, Melendo, Puado, Raúl de Tomás.CARTAGENA:Bulka; David Simón, Rhyner, Álex Martín, De la Bella; José Ángel Jurado, Pablo Clavería, Aguza, Álex Gallar; Elady y Rubén Castro.ÀRBITRE:Arcediano Monescillo (Castella-la Manxa).HORA:19 h, Movistar.

L’Espanyol va trencar contra el Saragossa la seva pitjor dinàmica de la temporada. Un triomf balsàmic que ha de tenir continuïtat avui contra el Cartagena. El rival, després d’un bon inici de joc, ha tallat una sèrie de quatre derrotes consecutives després del seu empat amb el Rayo en la darrera jornada. Els deixebles de Vicente Moreno afronten el partit amb la intenció d’encetar una nova ratxa de bons resultats i, de retruc, recuperar el lideratge, que ara està en mans del Mallorca, amb dos punts més. “Tenim un partit per encadenar una nova victòria i això perseguim. Vam tenir dos resultats dolents i en som responsables i volem donar continuïtat a la victòria perquè es viu millor després d’un triomf”, va explicar el preparador de Massanassa, que té com a únic dubte la presència de Calero en l’onze inicial . El central, titular habitual, no s’ha entrenat els últims dies amb el grup però ha entrat en la llista.

Per la seva banda, el Cartagena espera donar la sorpresa. “L’Espanyol és el superfavorit per a l’ascens, però nosaltres ens hem tornat a sentir competitius després de l’empat a Vallecas”, va reflexionar el tècnic del Cartagena, Borja Jiménez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)