Espanyol

Gallego els posa a prova

Espanyol. Persegueix el tercer triomf consecutiu davant un Sporting entrenat pel surienc, que coneix bé la casa i que mirarà de sorprendre

L’Espanyol encara el duel davant l’Sporting amb il·lusions renovades i un estat mental creixent després de les dues victòries davant el Saragossa i el Cartagena, aquesta amb remuntada inclosa, amb l’efecte vitamínic que això representa. Aquests últims sis punts han refermat els blanc-i-blaus en la zona d’ascens directe. Ara, els blanc-i-blaus esperen donar-hi més consistència amb un nou triomf. Ho faran contra l’Sporting, un equip de la zona alta, i la dosi de morbositat la posarà David Gallego. El surienc torna al RCDE Stadium després del seu acomiadament l’octubre del 2019 i més de mitja vida a les banquetes de l’entitat blanc-i-blava. Es trobarà amb vells coneguts. “Serà un partit especial”, admet Gallego, un entrenador que ha trobat a Gijón un lloc ideal per créixer amb el projecte asturià. El surienc ha començat el primer tram de lliga amb mà ferma tot i la joventut de la plantilla. La imatge del tècnic també s’ha renovat, tant per dins com per fora. Presenta un nou aspecte, més prim, però més enllà de l’estètica també és un altre en les rodes de premsa: més pausat, menys volcànic. “Serà un partit especial. He passat molts moments en aquella casa”, diu el surienc, que ha centrat aquesta prèvia. Més enllà d’això, Gallego només pensa en com pot aconseguir els tres punts tot i la fatiga acumulada a Albacete per l’estat del terreny de joc i el temps. “Som conscients que algun jugador no arribarà igual de recuperat que ells”, amb referència a l’Espanyol, que va jugar un dia abans contra el Cartagena. “Però anem a competir, n’estic convençut”, va reblar.

Per la seva banda, Vicente Moreno ha tingut molts d’elogis cap a la figura de David Gallego i el seu passat blanc-i-blau. “Aquí el més important és que juguem contra l’Sporting que està fent una gran temporada. Casualment l’entrena David Gallego, un tècnic que estimen molt a l’Espanyol. Intentarem guanyar i que els tres punts es quedin aquí”, va dir el tècnic de Massanassa, que hi va afegir: “Suposo que serà un partit especial per a ell i és més casa seva que meva, de moment, i li haurem d’obrir les portes com cal.” Però per a qui les portes estan obertes és per a Nico Melamed, que podria ser la novetat en l’onze titular. “Nico no ha tirat cap porta perquè ja és dins”, reflexiona Moreno. Curiosament, el jove davanter es va formar al juvenil i el filial sota la batuta de David Gallego, que el coneix a la perfecció i sap quin potencial té. Gir del destí: mestre i deixeble.

10 Partits guanyats 8

3 Partits empatats 4

3 Partits perduts 4

23 Gols a favor 17

8 Gols en contra 11

LA PRÈVIA

22 equips
sense propera
Serà especial i, tot i descansar un dia menys, anem a competir, segur
David Gallego
entrenador de l’Sporting
Arriba Gallego però volem guanyar i que els tres punts es quedin aquí
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)