Espanyol

El fitxatge de Barrera està molt calent, segons Sánchez Llibre

El president diu a Argentona que aquesta setmana hi haurà novetats

L'Espanyol és el primer de la llista en l'ordre de preferències del mexicà

El president no es perd la Mongetada, que aplega els periquitos del Maresme

Daniel Sánchez Llibre va assegurar ahir que aquesta setmana hi haurà novetats pel que fa al fitxatge del mexicà Pablo Barrera. El president blanc-i-blau es va mostrar optimista i espera que l'operació es porti a terme. «Aquesta setmana hi haurà novetats. He parlat amb Pochettino i m'ha dit que està ben encarrilat», va explicar el màxim mandatari als periodistes en el decurs de la 14a Mongetada d'Argentona, una cita tradicional per als espanyolistes del Maresme que va aplegar a 300 seguidors periquitos.

L'Espanyol ha tornat a ser el primer equip que s'ha posicionat clarament quant al fitxatge i fa dies va fer arribar l'oferta de 2,5 milions d'euros per l'extrem dret mundialista. El pas endavant del club espanyolista és considerat en el Pumas com un gest de convicció que el jugador valora, fins al punt que l'Espanyol s'ha convertit en el primer de la llista de preferències. «És important per a nosaltres que Pablo [Barrera] hagi expressat públicament la seva intenció de jugar amb l'Espanyol.» Aquestes declaracions del director esportiu del Pumas, Mario Trejo, col·loquen l'Espanyol en el primer lloc de la cursa. Tot i així, l'àrea esportiva és molt prudent en el sentit que qualsevol altre equip amb més recursos se'l pot endur com va acabar passant amb el colombià James Rodríguez.

Avui, dilluns, es reprendran les negociacions, encara que l'agent del futbolista ha informat el Pumas que el West Ham podria presentar un oferta en ferm. Si això no passa, l'Espanyol tindrà coll avall la contractació de Dinamita Barrera.

Mauricio Pochettino i el seu equip tornen avui a la feina després d'uns dies de vacances. La principal preocupació del tècnic a una setmana de l'inici de la pretemporada és solucionar la situació esportiva dels jugadors cedits amb els quals no compta. En aquest sentit si ni la direcció esportiva ni l'entorn del jugador no hi troben cap solució, tots s'hauran d'incorporar a les proves mèdiques i físiques previstes per al dia 12.

Jordi Amat i Ander Miranbell, homenatjats

El central juvenil del filial Jordi Amat no es va perdre la Mongetada d'Argentona. Va arribar amb el seu pare i els assistents li van dedicar una forta ovació. Amat transmet els valors de la gent del planter que s'estima el club i ha connectat amb la massa social. «Intentaré demostrar a Pochettino tot el que puc donar. Si després haig de baixar al filial no passa res, no m'importa jugar a tercera sui és necessari.» Amat va estar acompanyat per l'esportista olímpic de skeleton Ander Mirambell, que també va rebre un reconeixement, així com l'exjugador Lardín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)