Girona

Suárez se’n va al Nàstic sense haver debutat

Un porter menys. El Girona acorda la rescissió amb l’asturià i queda amb Juan Carlos i Muric a la primera plantilla

El porter José Aurelio Suárez ha firmat un contracte fins al juny –amb l’opció de prorrogar-lo per una temporada més– amb el Nàstic, que feia setmanes que buscava porters i havia vist com li queien diverses alternatives. Abans de fitxar pel conjunt tarragoní, l’asturià ha acordat la rescissió amb el Girona, que no ha posat cap pega per resoldre abans d’hora un contracte que expirava al juny. Totes les parts ho van fer oficial ahir al vespre, amb el porter ja a Tarragona.

Suárez tanca d’aquesta manera una etapa de tres temporades i mitja com a futbolista blanc-i-vermell, sense haver arribat a debutar en el primer equip ni en la lliga ni tampoc en la copa. Va arribar l’estiu del 2017, procedent del Barça B, amb la idea de combinar les funcions de tercer porter del primer equip i els partits amb el Peralada, aleshores filial. Es va passar la primera temporada en blanc per dues lesions a l’espatlla, i en la segona va jugar 23 partits amb el conjunt alt-empordanès. Amb el Girona, només va jugar la segona part de la supercopa de Catalunya contra el Barça, a Sabadell, el març del 2019.

Confiança en Jonatan

Sense Suárez, Francisco queda amb dos porters fixos de la primera plantilla, Juan Carlos i Muric. Si hi ha qualsevol contratemps, assumirà el relleu de Suárez Jonatan Morilla, que està fent un bon paper amb el filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)