Girona

El Girona perd en el temps afegit contra el Mallorca (1-0)

Dolorosa. Els blanc-i-vermells havien fet un bon partit defensiu però en gairebé l’última acció del duel Amath ha superat Juan Carlos amb una rematada creuada (92’)

El Girona ha perdut per la mínima en el temps afegit en la seva visita al camp del Mallorca, el nou líder provisional de la taula. Els gironins s’han vist clarament superats posicionalment en la primera part, però també han tingut les seves ocasions per avançar-se en el marcador –l’àrbitre ha anul·lat bé un gol de Pablo Moreno i Sastre gairebé es fa una diana en pròpia–. En el segon acte, els gironins han fet un pas endavant tot i que de manera tímida. Monchu, Sylla o Stuani han fet treballar la defensa balear i al porter Reina, però el joc planer s’ha acabat imposant. Al final, Amath ha aprofitat una passada a l’espai per encarar Juan Carlos i superar-lo amb una rematada creuada.

El Girona s’ha deixat dominar en els primers minuts del partit. Els de Francisco, aguantaven ben posicionats les llargues possessions mallorquines, que quan podien intentaven fer mal acumulant futbolistes ofensius ben a prop de l’àrea catalana. Amath ho ha intentat fent una diagonal sense oposició però ha xutat als núvols (5’) i l’exjugador del Girona, Brian Oliván, ho ha provat amb dos xuts que Juan Carlos ha aturat sense problemes. Molt a poc a poc, els blanc-i-vermells s’han tret la son de les orelles i han avisat als balears amb un parell d’arribades. En la primera, Pablo Moreno ha superat Reina però el col·legiat ha anul·lat la diana per un fora de joc clar de l’andalús –el porter local s’havia empassat el xut de l’atacant– (21’). Només cinc minuts després, Santi Bueno ha penjat una pilota a l’àrea des de camp propi i Sastre, en l’intent de rebutjar o assistir al seu porter gairebé es fa el gol en pròpia porteria (26’).

Abans del descans, el Mallorca ha tingut una bona oportunitat quan Abdón Prats ha cedit de cara a Salva Sevilla, però el xut del migcampista ha sortit a fora per molt poc (42’).

En la segona part, el Girona ha generat més joc ofensiu davant d’un Mallorca desesperat que no sabia com fer mal a l’entremat defensiu gironí. Amb el vent a favor, Monchu ho ha provat des de la llarga distància obligant Reina a refusar a corner (50’). Sylla també ho ha provat amb un xut creuat (56’) i Bernardo ha enviat a fora amb el cap (57’).

El Mallorca ha intentat estirar línies i en una jugada aïllada, Antonio Sánchez, després de driblar Aday, ha fet estirar Juan Carlos molt bé per refusar a corner (61’).

El tram final de la segona part ha estat apagada i amb moltes interrupcions, però amb un Girona que ha tingut dues bones oportunitats per endur-se la victòria. La primera a les botes de Sylla, que ajudat per un refús d’un rival ha posat a prova els reflexes de Reina (85’) i la segona amb un xut des de la frontal de Yoel Bárcenas que ha marxa a fora (87’). Finalment, ja en l’afegit, els balears s’han endut els tres punts després que Amath aprofités molt bé una passada a l’espai per superar per baix la sortida de Juan Carlos (92’). En un cop dur pels interessos gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)