Girona

El Girona i la Creu Roja, de la mà per fomentar l’èxit escolar

Projecte. El club gironí ha aportat tot aquell import cedit pels abonats que van escollir destinar la compensació del curs passat per a projectes socials. La fundació a la qual forma part el City Football Group, a més, n’ha doblat l’import total

El Girona, a través de la fundació a la qual forma part el City Football Group ha ampliat la col·laboració en el projecte de Promoció de l’èxit escolar de la Creu Roja, seguint una iniciativa que es va engegar l’estiu del 2020, a través de la campanya global Cityzens Giving, per a la recuperació post Covid-19.

El club de Montilivi fa l’aportació al projecte solidari gràcies a la suma dels imports referents a la compensació del curs passat que els abonats van decidir destinar a projectes socials. A més, aquesta quantitat total ha estat doblada pel City Football Group.

La promoció de l’èxit escolar és un projecte d’intervenció socioeducativa que pretén contribuir a l’increment de l’èxit escolar d’infants i joves de 6 a 16 anys que pertanyen a famílies en situació de risc d’exclusió social. A banda d’oferir acompanyament psicològic i material per tal que no hi hagi abandonament en l’escolarització, també es promou hàbits saludables per mitjà de tallers específics i berenars d’alimentació saludable.

L’ajuda destinada per part del Girona arribarà en un moment clau pel projecte, després de gairebé un any en pandèmia i amb grans reptes a conseqüència de l’increment del nombre de famílies afectades. De fet, el finançament del Girona i de la seva fundació garantirà la viabilitat d’aquest projecte fins el juny del 2021, amb l’objectiu d’estirar-ho fins a la resta d’any.

Durant el 2020, prop de 80 infants i 19 persones voluntàries han participat en el projecte a les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)