Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“És moment d’estar a prop del sisè lloc”

En diverses fases de la primera volta, Francisco Rodríguez explicava que no parava gaire atenció a la classificació. “Ara sí, ja començo a mirar-la”, deia ahir. “És moment d’estar a prop del sisè lloc, i per fer-ho s’ha d’obtenir punts. Hem de ser molt ambiciosos.” L’entrenador del Girona admet el valor alt que tenen els tres punts d’aquest migdia a Montilivi: “El partit és importantíssim. Perquè és el més immediat, perquè és contra un equip que està fet per pujar i perquè necessitem guanyar a casa.”

El Leganés arriba a Montilivi en tot just el segon partit d’Asier Garitano, que torna al club que va fer triomfar amb la missió de millorar el rendiment de l’exentrenador del Girona Pep Lluís Martí. De moment, un triomf a Butarque, contra el Lugo (3-2). “Amb el canvi d’entrenador, té un estil diferent al que podia tenir fa tres setmanes. El tècnic coneix molt bé el club i la categoria i té jugadors de molt nivell. L’altre dia contra el Lugo va demostrar que és més equilibrat en totes les línies i fases del joc”, analitzava Francisco. “És un d’aquells partits que ens ha d’agradar jugar, contra un candidat a l’ascens. Amb respecte, però ho farem tot per aconseguir els tres punts”.

És el primer partit des del tancament del mercat d’hivern, en què el Girona ha perdut Jonas Ramalho, cedit a l’Osasuna, i ha fitxat el porter Ortolá (Tenerife), però no ha pogut fer cap més moviment. “Potser el millor del mercat ha estat això, que mantenim la nostra gent important, jugadors dels quals esperem molt en la segona volta”, diu Francisco. “El més interessant per a nosaltres és que tinguem al màxim nivell jugadors com Nahuel, Stuani i Juanpe. Seran els millors fitxatges. Lògicament, a qualsevol entrenador li hauria agradat tenir més alternatives, però ja sabem que el límit salarial estava molt fotut, fins al punt de no poder fer res.” Francisco, en tot cas, assegura que està satisfet amb la plantilla. “No hi ha millor fitxatge que trobar la millor versió de jugadors com Stuani i Nahuel. I no només ells. Tenim un equip molt equilibrat i estic convençut que lluitarem al màxim. Confio plenament que obtindrem els números que mereixem.”

EL MERCAT

“Homes com Stuani, Nahuel i Juanpe al millor nivell seran els millors fitxatges”

EL LEGANÉS

“Té jugadors molt bons i l’altre dia va demostrar que és més equilibrat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)