Girona

Amb el futur sense lligar

Fins al juny. Aday Benítez, el més veterà del vestidor, acaba contracte a final de temporada, com el porter Juan Carlos. Luna i Cristóforo tenen una opció de renovar un curs més

El Girona té diversos futbolistes sense lligam més enllà del 30 de juny, però en la majoria dels casos són cedits. Via Manchester City, van arribar Pablo Moreno, Yan Couto i Nahuel Bustos, a més del porter Muric, que ja és fora perquè ha preferit buscar minuts al Willem II. Hi ha quatre futbolistes en propietat que acaben contracte a final de temporada, però tant el d’Antonio Luna com el de Sebastián Cristóforo inclouen una opció per prorrogar-lo fins al juny del 2022. En canvi, Aday Benítez i Juan Carlos Martín acaben el seu lligam a Montilivi. El futbolista de Sentmenat és el més veterà del vestidor –viu la seva setena temporada consecutiva a l’equip blanc-i-vermell– i, amb la marxa de Granell al Bolívar, és el primer capità de la plantilla. Amb 33 anys, Aday té bona predisposició a continuar.

El Girona també té per lligar el futur del porter Juan Carlos, un dels protagonistes destacats de la temporada. Fitxat l’estiu del 2019 per dues temporades, el porter de Guadalajara, de 33 anys, va ser arraconat a la suplència a mitja temporada passada, no va recuperar la titularitat fins al tercer partit d’aquest curs, i està oferint un rendiment altíssim.

EN PROPIETAT
Juan Carlos
2a temp.
Aday
7a temp.
Luna (*)
1a temp.
Cristóforo (*)
1a temp.
CEDITS
Franquesa
Vila-real
Yan Couto
Manchester City
Monchu
Barça
Yoel Bárcenas
Tijuana
Nahuel Bustos
M. City
Pablo Moreno
M. City
(*) Amb opció de renovació per una temporada més
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)