Girona

Aday: “Tenim possibilitats i hem d’apostar-hi”

El capità del Girona ha parlat de la situació de l’equip en roda de premsa

El capità del Girona, Aday Benítez, ha repassat el moment de l’equip en roda de premsa.

Problema amb el gol

“Durant la primera volta hem tingut la baixa de Stuani que ha sigut una baixa important perquè és un jugador que sempre fa gols quan està i l’hem trobat a faltar. És molt complicat fer gols, la categoria és així i quan et fan un gol tens moltes possibilitats de perdre. Estem treballant per tenir més ocasions. En l’últim partit crec que vam ser millors però no vam materialitzar-ho. Estem intentant millorar aquest aspecte.”

L’estat d’ànim de l’equip

“El punt amarg de la situació és que som a set punts del play-off, però queda molt i poden passar moltíssimes coses. Hem de millorar molt. L’altre dia els vaig dir als companys que estaven molt fotuts, que ara és el moment d’estar més junts. Ni el dia de l’Espanyol érem tant bons ni ara som tan dolents. Hem de ser pacients, d’estar junts al vestidor, vosaltres, la gent. La sensació és que és un any que pot costar més que d’altres, estem acostumats a estar molt bé. Tinc la sensació que sempre hem d’estar a munt. Hi ha un grup molt bo, portem quatre o cinc mesos treballant, aquest equip és totalment nou, el mister fa poc que va arribar...Tenim un grup molt bo i això que aquest any és molt difícil fer grup: no podem anar a sopar, no podem reunir-nos, no podem dutxar-nos, no podem esmorzar... i tot i això hi ha un gran grup. Serà complicat, hi ha tres o quatre equips a dalt que son la hòstia. Si pensés que no tinguéssim possibilitats diria que no ho veig, que no tenim possibilitats, però en tenim i hem d’apostar per aquestes possibilitats que tenim. El mister va a full i l’equip creu amb el mister.”

Moment personal

“Ara porto uns dies que arrossegava unes molèsties. D’aquí endavant podré trobar la meva millor versió. Em van operar del nas. He estat jugant mig any que pràcticament no podia respirar, no és una excusa. Quan solucioni aquests problemes que tinc al pubis, etc... arribaré a aquest nivell que crec que puc donar.”

Els entrenadors del curs passat i Francisco

“L’any passat van passar moltes coses perquè hi va haver tres entrenadors i sempre és difícil perquè canvies molt d’idea. Sempre vam creure amb els misters. Unzué va haver de marxar perquè van arribar derrotes; en Martí va arribar amb molta energia i al final l’equip va arribar a un moment que semblava que li faltava un punt en atac, aquell dinamisme. Francisco era el desitjat des del principi, pel què tinc entès, i va funcionar. No vam perdre cap partit menys el de l’Alcorcón i l’equip confia en ell. L’equip es creu al mister perquè quan proposa l el jugador entén perquè ho proposa.. Estic amb el missatge que ha dit el mister: “Si hem de morir prefereixo fer-ho jugant bé i deixant-ho tot”. Ens falta gol i també aquell ofici, si portessim més temps junts ho tindriem. “

Play-off

“M’agradaria fer play-off. Segueixo tenint la mateixa ambició que des del primer dia que vaig venir. Soc aquí i m’agradaria fer play-off, és el meu objectiu. Hem de ser humils i ho hem de transmetre a la categoria. El primer però que hem de pensar és en salvar-nos. El Girona fa 12 anys jugava a 2a B, hem de seguir lluitant, tenint aquesta identitat de club.”

Mirandés

“A casa ho vam passar molt malament. És un partit, casi una final. Li hem de posar cor i també molt de cap perquè és un equip que juga i que vol estar on estem nosaltres. Hem d’anar a guanyar cada partit. El què no es pot guanyar en 87 minuts, no ho podem perdre. Hem de jugar el partit com si fos una puta final però si no podem guanyar, no perdre.”

Perquè falta el gol

“Contra el Leganés fem un bon joc, ells no van arribar però ens va faltar contundència. L’entrenament d’avui hem estat practicant aquesta faceta. És futbol i a vegades mentre més practiques menys et surt. Això és així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)