Stuani rescata un punt al minut 94

Una diana del davanter uruguaià, autor d’un doblet, força l’empat a l’últim instant en un partit que el Girona ha anat perdent per dos gols en dues ocasions

El partit d’aquesta tarda a Anduva representa un impuls per al Girona i per a Stuani. I és que l’equip blanc-i-vermell ha acabat obtenen un punt en un matx que ha anat perdent per dos gols en dues ocasions, i ho ha fet amb un gol postrem, a l’últim instant, obra de Stuani que ha aconseguit l’empat al minut 94. El davanter uruguaià, desafinat de cara a porteria en les darreres jornades, torna a veure porteria, n’ha fet dos avui, i el Girona a sumar, després de dues jornades seguides.

I això que el partit se li ha posat molt lleig al Girona només començar; al minut 23 perdia 2-0. Dues errades individuals –una de Terrats en la sortida de pilota i una altra de Bernardo arribant tardíssim dins l’àrea i fent penal– han significat els gols de Djouahra (10’) i Vivian (22’), que han deixat un escenari molt complicat per l’equip de Francisco.

No trobava la manera el conjunt blanc-i-vermell de fer mal al Mirandés, fins que una desmarcada de Sylla ha acabat amb una passada del vallesà d’origen senegalès dins de l’àrea i després d’una sèrie de rebots Franquesa (32’) l’ha endreçat per escurçar distànces.

Amb el 2-1 s’ha marxat al descans i l’inici del segon temps no ha estat bo pels visitants que seguien sense arribar amb perill sobre la porteria de Lizoain. En aquestes el Mirandés ha fet el tercer via Víctor Meseguer (69’). La diana, arran d’una falta lateral, també ha estat molt evitable; primer per la innocent falta a prop de l’àrea que ha fet Gumbau i, després, per com de mal defensada ha estat l’acció per l’equip.

Amb el partit perdut, ha tirat d’èpica el Girona i Stuani en dues ocasions (82’ i 94’) ha perforat la porteria rival amb dues dianes d’oportunista per posar l’empat.