Girona

Pablo Moreno convocat amb la selecció estatal sub-19

Girona. L’atacant del conjunt blanc-i-vermell està citat del 22 al 25 de febrer per realitzar uns entrenaments de preparació de cara al torneig de classificació per a l’Eurocopa

El futbolista del Girona cedit pel Manchester City, Pablo Moreno, ha estat convocat amb la selecció estatal sub-19 per participar en uns entrenaments de preparació de cara al torneig de classificació per l’Eurocopa que es disputarà del 30 de juny al 13 de juliol a Romania. Les sessions preparatòries, a càrrec del seleccionador Santi Denia, es faran a Marbella del dilluns 22 de febrer al dijous 25 i, en cas d’assistir a la cita, Francisco veuria com una de les seves peces de l’atac, que tot just aquesta setmana tornarà als entrenaments després de patir una lesió muscular, no estarà a la seva disposició bona part de la setmana per preparar el duel de lliga al camp del Fuenlabrada del diumenge 28 de febrer a les 14 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)