Girona

Els quatre clubs de Blanes es volen fusionar

Acord entre el Ca l’Aguidó, el Blanes, el Quatre Vents i el Racing Blanenc per crear un nou projecte que els unifiqui

Els quatre clubs de futbol de Blanes han fet el primer pas per deixar enrere velles rivalitats i unir-se tots en una sola entitat. L’Associació Esportiva Ca l’Aguidó, el Club Deportiu Blanes, el Quatre Vents i el Racing Blanenc han fet públic un comunicat en què manifesten la intenció d’unir-se “per crear un nou projecte futbolístic, que unifiqui els quatre clubs de futbol de Blanes en un de sol, respectant la història i els sentiments de cada entitat”.

El projecte està madurant amb la intenció que el nou club es converteixi en el referent de la localitat. “Volem que senti l’empenta del poble i, alhora, mostrem el compromís d’involucrar-nos directament amb la nostra vila”. Les entitats blanenques tenen equips tant de sènior –entre segona i quarta catalana– com de base, i si el projecte tira endavant representarà un pas molt transcendent per al futbol del municipi amb més població de la comarca de la Selva i la tercera de tota la demarcació, superat per Girona i Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)