Girona

Francisco

Entrenador del Girona

“L’actitud i les ganes són bones”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, va valorar davant dels mitjans de comunicació el moment que viu el seu equip i les característiques de l’Oviedo, el rival. Les set baixes amb les quals afronta el partit condicionen a l’andalús el possible dibuix tàctic que plantejarà al Carlos Tartiere: “Hem treballat el partit pensant en una línia de quatre i també amb tres centrals. Sobretot, estem contents ja que els jugadors estan amb bona actitud i ganes de jugar, conscients del partit important que afrontem”, va dir l’entrenador del conjunt blanc-i-vermell. Per Francisco, amb un to resignat, en aquest punt de la temporada i després d’acumular bons resultats –només una derrota en les últimes set jornades–, les baixes no són determinants gràcies a la confiança del bloc: “Hem de pensar només en nosaltres i sumar els tres punts. La dinàmica és bona i la confiança és màxima, per tant, sortirem al màxim per treure el millor de tots. Després del partit potser podrem valorar què ens cal o no per fer play-off, però ara només pensem en Oviedo”, comentava l’andalús.

“A Montilivi van fer un bon partit, tenen jugadors contrastats en totes les seves línies. L’Oviedo està preparat per estar més amunt i ve de guanyar el derbi contra l’Sporting, per tant, arriben amb confiança. Nosaltres també estem en bona dinàmica i el partit serà igualat. Intentarem ser valents i ambiciosos com en els darrers partits”.

Lloances de Ziganda

“El Girona és un rival amb la fletxa cap amunt i motivats a nivell classificatori. Arriben en una bona ratxa de resultats i de joc i això els ha donat moral i confiança. Estan en el millor moment del curs i amb la mirada posada en el play-off. Serà un partit dur però tenim les nostres armes per afrontar-lo”, va explicar en la prèvia l’entrenador de l’Oviedo.

RIVAL IMPULSAT

“L’Oviedo ve de guanyar el derbi contra l’Sporting i arriba amb molta confiança”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)