Espanyol

Vicente Moreno: “Estem una mica més a prop de l’ascens”

Pacient. El tècnic blanc-i-blau manté la calma tot i la golejada. “Queda una jornada menys però no està fet. Espero que sigui qüestió de temps si fem el nostre treball i guanyem els partits que queden”

Vicente Moreno ha continuat amb el seu discurs pausat tot malgrat la golejada davant Las Palmas. “No està fet segur en aquesta jornada. Una mica més a prop sí que estarem, independentment dels resultats, perquè hem guanyat i quedarà una jornada menys”. El preparador ha continuat amb el seu discurs. “Espero que sigui qüestió de temps si fem el nostre treball i guanyem els partits que queden. Quants punts ens faran falta? No ho sé. Ara en tenim 74 i queden 18 punts. Ara tranquils perquè hem guanyat i, a veure, que fan els altres. Hem de seguir amb aquesta línia i després ja veurem que fan els altres”. Moreno s’ha felicitat pel domini dels seus futbolistes i, per damunt de tot, la forma en com han entrat en el partit. “Cal felicitar els jugadors perquè han treballat i ho han interioritzat de manera clara. Comencem molt bé els partits i tenim contundència i continuïtat. Avui teníem un rival de nivell que s’ha decantat de manera aviat però això no vol dir que sigui fàcil. Hi ha pocs partits que es donin d’aquesta forma”. El tècnic de Massanassa també s’ha referit al paper de Puado, autor d’un Hat-trick. “Llueix més perquè ha fet tres gols, però està fent el mateix treball de sempre i altres vegades no té la fortuna. Més enllà dels gols sempre ho dona tot per l’equip i posar per damunt l’interès d’equip que el seu personal. Hi ha altres jugadors que també han fet mèrits per fer més gols. Tenim la fortuna de tenir molts bons jugadors”-

Per últim, ha parlat del seu vaticini després de l’empat contra el Mirandés. Des de llavors l’equip ha sumat sis victòries i un empat. “No tinc cap problema que continuï la ratxa. Què em va fer pensar això? Doncs la implicació dels jugadors i la regularitat. Hem estat molt regulars durant tot l’any. Veig com entrenen i això em fa creure i el que em transmeten els jugadors. Ara és més fàcil dir-ho. Ho vaig dir després d’empatar tres partits de manera consecutiva” i ha tret importància al llançador de penals. “Ho podia tirar perfectament Raúl. Tenim un llistat de jugadors i un ordre i el pot tirar ell o Adri. Ho podia tirar Raúl i l’hauria fet segur. No cal donar-li més importància”.

Pepe Mel.

Per la seva part, el tècnic de Las Palmas s’ha mostrat molt crític amb el seu equip. “Ens hem complicat davant un equip que fa les coses molt bé. No hem guanyat en cap de les facetes del joc. És un partit per veure’l aquesta setmana. Hem deixat als seus davanters pensar i no hem estat bé en les segones jugades. Pitjor no ho hem pogut fer”, ha dit el tècnic que també s’ha referit al discurs motivador de l’entrenament d’ahir. “Jo no soc l’encarregat de pujar els vídeos però tot el que he dit s’ha vist. Hem estat desapareguts i ha estat una decepció. Era un partit ideal per a nosaltres davant un equip de primera. Hem deixat una imatge d’equip que dista molt de la que hem donat avui” i també ha parlat de l’expulsió de Lemos. “En un moment en què estàvem desesperats ha fet la pitjor acció contra el seu equip. Ja ho parlarem però ell no pot fer això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)