Girona

Luna (Girona): “Ens hem guanyat el dret a somiar”

El Girona prepara el partit de dissabte a Montilivi contra el Tenerife (16h), en què tindrà l’oportunitat de situar-se de manera provisional en zona de play-off d’ascens, pendent dels resultats del Rayo i l’Sporting, que tenen dos punts més. “Tant de bo que, encara que sigui per unes hores, hi puguem entrar, i continuar somiant”, ha explicat el defensa Antonio Luna. “Estem molt contents i orgullosos del treball que estem fent i mereixem ser en aquesta lluita. Ens ho hem guanyat”.

Luna creu que el canvi d’esquema de joc és una de les claus de la millora del Girona. “És una mescla entre el gran rendiment de la majoria dels jugadors, que han trobat el seu punt òptim, i del canvi de sistema. L’equip s’hi ha anat trobant més còmode i ha tingut millors sensacions, sobretot amb la pilota”. En aquest dibuix, Francisco ha situat Luna a l’eix de la defensa. “No hi havia jugat mai. Sincerament, m’hi he trobat bé. Al final, tampoc canvia tant entre un central d’un costat amb defensa de tres i un lateral amb defensa de quatre”.

L’exjugador del Llevant creu que arribar des de baix els pot beneficiar per la pressió que generen als rivals que han estat tota la temporada en zona de play-off: “Arribem amb millors sensacions perquè estem retallant punts. Fa un mes tothom ens donava per morts, i la veritat és que aquí dins també ho vèiem força complicat. Ara es veu que arribem molt forts i crec que ens hem guanyat el dret a somiar i que la gent ens vegi com a candidat seriós. Quan els de dalt veuen que un equip ve fort des de baix, els entra aquella por, entre cometes. Això s’ha d’aprofitar”.

Com de futbol sala

Luna creu que els obstacles els han enfortit. “En algunes jornades, hem anat al partit gairebé una plantilla de futbol sala. A Leganés, amb 13 o 14 i vam guanyar. A Vallecas, molt minvats i ja sabeu com va anar. I l’altre dia a Oviedo, igual. Hi ha un grup espectacular de gent molt compromesa, amb nois joves que aporten moltíssim a l’equip i jugadors més veterans. Amb les adversitats, hem demostrat que som fins i tot més forts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)