Girona

Francisco: “Per intentar jugar el ‘play-off’ hem de guanyar al Màlaga”

A punt. El tècnic del Girona es mostra convençut que el seu equip tornarà a respondre ja que el nivell físic i mental que té és “òptim per afrontar el tram decisiu de la lliga”. L’andalús ha atès als mitjans en la roda de premsa prèvia al duel de demà a La Rosaleda contra el Màlaga (a les 19 h)

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació només dos dies després que el seu equip aconseguís una victòria de mèrit contra l’Sporting, un rival directe en la lluita per accedir al play-off d’ascens. La jornada entre setmana no permet als gironins tenir descans i ja demà s’enfrontaran al Màlaga a La Rosaleda (a les 19:00 h):

Nivell mental i físic

“Estar a bon nivell de les dues coses és la clau per acabar bé, però només pensant en el proper partit. El nivell físic i mental és òptim després de tot, tothom qui participa respon i això fa augmentar el nivell de l’equip. Tenir bona mentalitat és bo per afrontar els partits”, ha comentat Francisco.

Favoritisme

“Per intentar jugar el play-off hem de guanyar demà al Màlaga. La gent parla de nosaltres però l’únic camí és preparar l’equip bé mental i físicament. No podem vendre la pell de l’os abans de caçar-lo”.

El rival

“El Màlaga no es juga res, però ha fet una temporada fantàstica i té jugadors joves i molt perillosos. Vam patir molt en el partit de la primera volta a Montilivi i és capaç de tot. Afrontem el matx com si ens hi anés la vida”, ha dit l’andalús.

Cansament i rotacions?

“Veurem l’evolució d’algun jugador que arrossega alguna molèstia. Apurarem al màxim i parlarem amb els jugadors per determinar el seu estat. Entenem que no hi haurà molts canvis, la gent està bé i en forma i decidirem a última hora”

La situació respecte el curs passat

“Vam arribar a falta de sis partits. Hi havia més tensió, preocupació, por i tot el que no s’ha de tenir a dins d’un vestidor. Ara no existeix eufòria però si convenciment que estem fent bé les coses i estem forts perquè hem hagut de lluitar-ho molt”.

La convocatòria

El Girona viatjarà a terres andaluses amb l’única baixa de Samu Saiz després d’haver passat un procés víric i també per molèsties físiques. Torna a la llista de 23 futbolistes Pablo Moreno i també hi serà el porter Adrià Ortolà que no va asseure’s amb els seus companys a la banqueta en l’últim partit per unes molèsties físiques. És per això que també viatjarà a Màlaga el porter del filial Jonatan Morilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)