Espanyol

El retorn a la normalitat

Espanyol. Aposta de manera ferma i decidida pel retorn del públic a l’estadi amb tot l’aforament. Implementa una ampliació de la grada d’animació que aspira a ser un referent

L’Espanyol s’ha mostrat, des de l’inici de la pandèmia, com un dels clubs pioners a apostar pel retorn del públic als estadis. Ahir el conseller delegat del club, José María Durán, va anar un pas endavant en la política de retornar a la normalitat. I aquesta aposta implica recuperar el terreny perdut arran de la crisi sanitària. “Quan parlem de normalitat, ens referim a un aforament del 100%. Aquesta és la normalitat i és la previsió que tenim”, va dir el mandatari, que traslladarà aquesta petició a la comissió que es farà dilluns a la seu de LaLiga. “D’això és del que estem parlant amb la resta de clubs. Hi ha altres activitats que estan al 70% i no es juguen a l’aire lliure i el club ha patit una discriminació”, ha argumentat per donar valor al seu pronunciament. En aquest sentit, també ha avisat que el club està preparat per obrir la porta dels tribunals. De fet, l’entitat està esperant una resposta dels jutjats sobre una demanda que va presentar contra el CSD. “Tenim la previsió d’actuar amb plena normalitat de cara a la temporada vinent. Si hi hagués algun tipus de limitació aniríem als tribunals.”

D’altra banda, l’Espanyol va presentar l’ampliació de la grada d’animació del club. Un projecte clau per a la seva estratègia de marca i que aspira a ser referent arreu de l’Estat. La zona d’animació passarà de 1.200 abonats a 2.200 i es vol integrar a la Curva i la Juvenil. El club es mostra optimista d’arribar a una bona cohabitació entre els dos sectors.

Quan parlem de normalitat, ens referim a un aforament del 100%. Aquesta és la normalitat i és la previsió que tenim
El futbol ha patit una discriminació i ja n’hem parlat amb la resta de clubs de LaLiga
José María Durán
conseller delegat de l’espanyol

Darder, dos partits de sanció

El comitè de competició va castigar amb dos partits de sanció Sergi Darder per haver insultat l’àrbitre De la Fuente Ramos. El col·legiat havia recollit en l’acta l’insult del mig “em cago en la teva àvia”. El club va escoltar els àudios del partit contra el Tenerife però no ha pogut provar la innocència del jugador. “Pensem que és un error flagrant de l’àrbitre, però no hem pogut demostrar el contrari del que diu l’acta, va afirmar José María Durán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)