Girona

Empat a Cartagena amb l’Almeria en l’horitzó

Cinquè. El Girona trenca la ratxa de set victòries consecutives empatant al camp del Cartagena i dimecres s’enfrontarà a l’Almeria de Rubi a Montilivi en l’anada de les semifinals del ‘play-off’

El Girona ha empatat a un gol contra el Cartagena a l’estadi de Cartagonova i tanca la lliga en la cinquena posició. D’aquesta manera, els gironins s’enfrontaran a l’Almeria, quart classificat, que no ha fallat a El Molinón contra l’Sporting, però que amb l’empat a 73 punts amb el Leganés, que també ha guanyat a la Romareda, queda per sota dels madrilenys. El proper dimecres a Montilivi començaran les semifinals entre els de Francisco i els de l’extècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer Rubi. El Cartagena s’ha avançat en el 60 a través d’una rematada de cap de De Blasis, però Valery ha empatat en el 78 aprofitant un refús del porter al segon pal.

El partit ha començat mogut i amb ocasions per part dels dos equips. Elady ha estat el primer d’avisar quan ha intentat driblar Juan Carlos a dins de l’àrea petit. El porter del Girona, però, li ha pispat la pilota a última hora rebutjant el perill (4’). Només un minut després, Nahuel ha rematat amb el cap una centrada de Calavera canviant la trajectòria que gairebé sorprèn Marc Martínez (5’). L’argentí ha tornat a generar perill quan Ibrahima Kébé li ha posat una esfèrica a l’espai però Andújar ha rebutjat la seva rematada picada per sobre del porter del Cartagena (11’).

El partit ha rebaixat la intensitat però De Blasis, a través d’una falta des del vèrtex ha estat a punt de fer el primer gol. El llançament de l’ex jugador de l’Eibar ha topat amb el travesser davant d’un Juan Carlos confiat (20’). Sense tantes arribades i amb més joc al mig del camp, el Girona també ha dit la seva amb una rematada de Monchu amb el cap que ha marxat a fora per molt poc després d’una centrada de Calavera des de la dreta (31’). El Cartagena ha estat qui ha tingut la darrera arribada del primer temps quan Rubén Castro ha rebut una bona assistència i ha provat un xut sec i creuat que Juan Carlos ha rebutjat posant una mà salvadora (39’).

La segona part ha començat amb una ocasió clara de Nahuel Bustos, que després de rebre una passada excel·lent de Samu Saiz a l’espai, ha provat una rematada creuada que Marc Martínez ha pogut rebutjar (49’). Ibrahima Kébé també ha estat a prop del gol amb un xutàs des de la frontal que ha marxat a fora per poc, però ha estat el Cartagena qui ha fet gol després que De Blasis, el més baixet de tots, rematés amb el cap una centrada de Delmás des de la banda dreta (60’).

Reacció a mitges

La diana local no ha canviat els plans de Francisco, que ha fet els canvis que tenia pensat fer independentment del resultat. En el 73, Gumbau ha caçat un refús defensiu i ha provat un xut que ha sortit a fora per poc, en el primer avís abans de l’empat. El segon també ha tingut el de Campllong com a protagonista, en aquesta ocasió executant una falta lateral que Juanpe no ha aconseguit pentinar bé per endreçar-la a la porteria rival (77’). Només un minut després, els blanc-i-vermells han fet l’igualada quan Calavera ha assistit a Yoel Bárcenas i el panameny ha provat un xut després de retallar el seu rival. Marc Martínez li ha aturat la rematada però Valery només ha hagut d’empènyer al segon pal per fer gol (78’).

En plena efervescència de l’empat, de nou Juanpe, ha pogut marcar en una falta lateral calcada a l’anterior amb Gumbau com a llançador (81’). Ha estat la darrer ocasió clara del partit, que ha acabat amb taules i el Girona confirmant la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)