Espanyol

Gori renova per tres temporades

Futbol base. El club blanc-i-blau lliga una de les seves grans perles del planter. El mig ha estat internacional en totes les categories inferiors i estarà en dinàmica del primer equip

L’Espanyol ha anunciat la renovació de Gori, el migcampista nascut el 2002, ha arribat a un acord per ampliar la seva vinculació amb el club les properes tres temporades i una quarta opcional. La renovació del mig era esperada. El club el considera com un dels talents amb més projecció dins del planter i ha fet tot el possible per assegurar-se la seva continuïtat.

Gori, internacional en totes categories inferiors de la selecció espanyola, serà jugador del filial, tot i que estarà en la dinàmica del primer equip. Ja va estar a les ordres de Vicente Moreno a l’estada de Marbella tant aquesta temporada com l’anterior, tot i que era juvenil.

El jugador començarà la seva setena temporada al club, des que va arribar per reforçar a l’Infantil. El curs passat va ser titular amb l’Espanyol B, tot i que era jugador en edat juvenil. El club espera que el cas Gori es converteixi en la punta de llança del seu nou projecte “Elite” que té com a missió escurçar els terminis per arribar al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)