Espanyol

Desencert permanent

Espanyol 0 Vila-real 0

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa (Dídac, 46’); Embarba, Darder (Morlanes, 85’), David López (Keidi Bare, 75’), Puado (Wu Lei, 67’); De Tomás i Dimata (Melamed, 67’).VILA-REAL:Rulli; Alfonso Pedraza (Estupiñan, 60’), Mandi, Albiol, Foyth; Alberto Moreno (Raba, 74’), Capoue (Peña, 86’), Trigueros (Coquelin, 60’), Moi Gómez (Danjuma, 86’); Dia i Gerard Moreno.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez.T.G.:als locals De Tomás, Óscar Gil, Keidi Bare i al tècnic Vicente Moreno; als visitants Capoue, Moi Gómez, Alberto Moreno, Mandi.PÚBLIC:11.095 espectadors al RCDE Stadium.

L’Espanyol ha sumat el segon empat en dos partits mostrant-se negat davant de porteria en el xoc que l’ha enfrontat al Vila-real a casa. El conjunt blanc-i-blau ha protagonitzat un enfrontament amb diversos apropaments al llarg dels 90 minuts però ha estat incapaç d’encertar amb la porteria de Rulli. El partit, molt obert, també ha comptat amb un grapat d’ocasions de l’equip d’Emery però l’aportació de Diego López i la manca de punteria rival ha deixat el partit amb taules.

El plantejament de l’Espanyol ha estat molt valent des de l’inici, pressionant la pilota, un fet que ha provocat forats al darrera de la seva pròpia defensa. Les ocasions han estat múltiples al llarg de l’enfrontament com ara un lliure directe llunyà d’Embarba o un refús de punys de Rulli després d’una gran passada de Puado cap a De Tomás. El Vila-real ha despertat a finals del primer temps amb dues oportunitats d’Alberto Moreno que Diego López s’ha encarregat d’evitar.

En el segon temps, la dinàmica ha estat similar, tots dos equips buscant activament l’àrea rival però l’Espanyol amb un punt de superioritat. Els punts haguessin pogut caure del costat local si De Tomás, a qui just abans li havien anul·lat un gol, hagués encertat en un xut des de la frontal de l’àrea o quan el davanter ha rebut una passada inexplicable del porter rival però la seva precipitació l’ha portat a fallar.

El Vila-real també ha pogut endur-se els punts en una rematada de cap de Coquelin en un corner o en un xut de Dia des de fora de l’àrea. Totes dues ocasions han acabat en no-res.

L’Espanyol s’ha mantingut amb vida fins la darrera jugada del partit en un centrada de Melamed que Embarba ha enviat al travesser i Wu Lei, amb les mans, al fons de la xarxa. L’àrbitre ha anul·lat la diana amb bon criteri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)