El Girona fa mèrits però no troba el camí del gol (0-0)

L’equip de Míchel domina amb claredat la segona part però no pot superar Las Palmas, tot i les ocasions de Stuani

El Girona ha empatat contra Las Palmas (0-0) un partit en què el conjunt de Míchel Sánchez ha fet mèrits per endur-se el triomf en la segona meitat, que ha dominat amb claredat i ha acumulat tres ocasions de Stuani, una de les quals de molt clara en el temps afegit. El partit ha començat amb un ritme baix. Dos equips amants de la possessió de la pilota se la discutien, però per fer circulacions estèrils, sense riscos, verticalitat ni profunditat. Las Palmas ha sortit amb tres centrals i dos carrilers i la tocava molt al darrere. En el Girona, Míchel ha rescatat Samu Saiz a l’onze inicial i hi ha situat també Darío Sarmiento, que ha estat molt espès. Les úniques accions en què els blanc-i-vermells han mirat de crear perill han estat a partir de recuperacions de pilota a terreny rival. Stuani ha estat el primer que ho ha provat, amb un xut que ha acabat a córner (16’). De fet, ha estat l’única rematada dels gironins en una primera meitat molt insípida. Juan Carlos tampoc ha tingut feina, més enllà d’un ensurt en voler fer una passada en curt a Arnau.

Només havia passat mig minut de la segona part, i el Girona ha tingut l’ocasió més clara, amb una connexió entre Gumbau i Stuani, que no ha rematat prou bé des de dins l’àrea. Els gironins han fet un pas endavant i han acumulat homes i pilota a camp rival. Míchel ha fet un triple canvi i ha fet debutar l’últim fitxatge, Baena, i un altre jugador del planter, Gabri. En una gran combinació entre tots dos, Stuani ha rematat massa alt (65’). La segona part era un monòleg blanc-i-vermell. Només faltava rematar-ho. I ja en el temps afegit, ha arribat la tercera ocasió de Stuani, aquesta clamorosa. L’uruguaià ha rebut la passada de la mort d’Arnau però ha vist com un defensa li treia la rematada.