Espanyol

L’espera més desitjada

Espanyol. “Feia un any que esperàvem jugar un partit com aquest”, recorda Diego López amb vista a l’enfrontament contra l’Atlético. “Estem més motivats que mai”, avisa el porter gallec

L’Espanyol ha tornat a l’elit i això li permet degustar, de nou, els grans partits de primera. El tast de diumenge és d’aquells de pitet i contra l’Atlético de Madrid. L’actual campió de lliga posarà a prova la fiabilitat del conjunt de Vicente Moreno. Un equip, el blanc-i-blau, que continua buscant optimitzar el seu joc. Potent i encisador contra l’Osasuna i el Vila-real, va perdre pistonada en la seva primera derrota contra el Mallorca. “Aquesta setmana, l’hem agafat amb molta il·lusió després de la derrota. Estem sensibilitzats i més motivats i convençuts que mai de fer un gran partit per aconseguir els tres punts”, va avisar Diego López. El gallec va revelar la il·lusió personal i col·lectiva de disputar un partit d’aquestes característiques: “És l’actual campió, és un clar favorit per guanyar la lliga, s’ha reforçat i arriba en una situació molt bona. Fa un any que esperem jugar aquesta mena de partits. I res millor que fer-ho contra un Atlético de Madrid, mostrant una imatge fiable, davant de la nostra gent, i guanyar els tres punts, que és el que volem.”

D’altra banda, el porter gallec no es va amoïnar per la manca de gol de l’equip: “Estem generant ocasions i estic convençut que diumenge estrenarem el nostre caseller.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)