Girona

Borja García: “Veig la gent i és com si no me n’hagués anat”

El Girona ha presentat l’últim fitxatge, Borja García, que torna al club en què millor ha rendit, amb cinc temporades que han deixat molt bon record tant a l’afició com al mateix jugador. Després d’una temporada a l’Osca, Borja torna somrient a Montilivi. “És com si no me n’hagués anat. Han estat com unes vacances llargues”, ha explicat el madrileny, que ha revelat que ja va parlar amb Quique Cárcel durant l’anterior mercat d’hivern. Borja ha fet un esforç econòmic per tornar, alliberat de l’Osca al límit del tancament del mercat. “Per moments, ho he vist complicat. Però estic tranquil i feliç. Veig la gent i és com si no me n’hagués anat”.

“Cap salvador”

“He sentit molt l’afecte de la gent, però com a salvador no m’hi veig. Vinc a ajudar l’equip i no he de dir res sobre mi, però espero poder recompensar la gent.”

L’esforç econòmic

“El club no està com fa dos anys. El club m’ha donat molt i no és qüestió de diners. He fet tot el possible per deslligar-me de l’Osca, però ells havien pagat una quantitat per mi. Però no vull entrar en aspectes econòmics. Vinc a ajudar l’equip”.

Míchel

“El c onec bé. Crec qe és un grandíssim entrenador, fins i tot ho vaig dir aquí quan era impensable que t tornés. Esperem entre tots fer alguna cosa bonica i que ell faci història. La gent segur que disfrutarà, i espero que sigui amb èxits”.

El to físic

“Encara em queda. És cert que he estat entrenant amb el grup a Osca, però temps parat pel Covid, que em va afectar bastant. Tinc ganes d’estar al camp, però sempre amb cap.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)