Girona

Ibra Kébé: “Vull jugar el màxim de minuts i ajudar l’equip”

Sòlid. El migcampista del Girona ha atès als mitjans de comunicació per valorar el moment que travessa l’equip i el seu personal després de renovar amb el club fins el 30 de juny del 2024

El migcampista de Mali, Ibrahima Kébé, ha atès als mitjans de comunicació per primera vegada des que el curs 2019/20 va debutar amb el primer equip del Girona, de la mà del tècnic Pep Lluís Martí en el matx entre Las Palmas i els gironins corresponent a la jornada 32 de la lliga. Des de llavors, amb només 21 anys, l’interior suma 37 enfrontaments defensant la samarreta blanc-i-vermella repartits entre la lliga, el play-off d’ascens a primera i la copa.

Agraït

“Estic molt content a Girona. Des del primer dia que estic aquí tot el que ha fet el club per mi és per estar-ne agraït. No ha estat fàcil renovar però el club sempre ha fet l’esforç i estic molt content i agraït”, comentava Ibrahima Kébé.

Objectiu personal

A nivell personal, el migcampista té clar que vol regularitat de minuts per ajudar a l’equip: “M’agradaria jugar molts partits seguits i aportar a l’equip. Si estem bé les coses aniran bé, vull jugar molt i ajudar als companys a aconseguir els objectius”.

Pivot o interior?

“Puc jugar amb dos pivots però també d’interior, no tinc cap problema. Estem intentant entendre al tècnic i no tinc cap problema de jugar on em digui. No està sent fàcil però poc a poc estem assimilant conceptes”, ha admès el migcampista de Bamako.

El futur

“Clar que vull fer carrera al Girona, per això he firmat fins el 2024. Estic molt bé al club i només penso en pujar a primera amb l’equip”, ha sentenciat Ibrahima Kébé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)