Girona

Decidit l’escut del Girona

Votació tancada. Ahir va ser l’últim dia perquè els socis escollissin una de les dues opcions de nou emblema que va proposar el club

El nou escut del Girona ja està determinat. Ahir va ser l’últim dia perquè els socis de l’entitat poguessin votar una de les dues opcions proposades pel club i ara només queda saber quina és la guanyadora. En l’entitat, però, tenen previst posar-hi suspens, ja que no anunciaran quin ha estat l’escut més votat fins més endavant, perquè volen fer-ho en un acte que encara no té data. Faci quan es faci aquesta presentació oficial, que no s’ha de demorar gaire i que d’acord amb el que indiquen en el Girona serà pròximament, no serà fins l’any que ve quan el club blanc-i-vermell estrenarà la nova insígnia, l’1 de juliol del 2022.

Fa exactament un mes que el Girona va presentar les dues propostes dissenyades per rellevar l’actual, que els socis han pogut votar per tres vies: al web del club, a les taquilles de Montilivi de manera presencial i els dies de partit en una carpa a fora de l’estadi. La idea de l’entitat gironina, però, va provocar soroll, sobretot perquè cap dels dos escuts de nou disseny té la corona ducal que l’acompanyava des de la seva creació el 1930 i que ve donada per l’emblema de la ciutat, la qual cosa va despertar certa controvèrsia en part de l’afició blanc-i-vermella, en desacord amb la mesura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)