Espanyol

Vicente Moreno: “Hi ha moments que no hem estat bé”

Vestidors. “Millor un punt que cap”, ha dit el tècnic blanc-i-blau sobre l’empat al Villamarín

Vicente Moreno ha valorat el miraculós punt aconseguir per a l’Espanyol. Un empat que ha tingut una lectura crítica del tècnic de Massanassa a diferència d’altres moments on acostuma a no fer gaires reflexions profundes del partit. I és que el punt no pot amagar el mal joc de l’Espanyol durant moment minuts del partit. De fet, l’Espanyol hauria pogut encaixar una golejada i ha sortit amb un punt miraculós a la butxaca. “Hem arrencat bé el partit i hem trobat el gol. Fins a l’acció de poder fer el 0-2 amb Adri (Embarba) estàvem bé, però després d’això, la part final de la primera part i l’inici de la segona no hem estat bé”. Després, al final del partit hem aguantat: expulsió i hem trobat l’empat- No era el que buscàvem. Millor un punt que cap”. El tècnic també s’ha referit a l’allau defensiu del conjunt local. “El Betis ha tingut aquests moments en molts partits, no només amb nosaltres. En aquests moments, que sabem que es poden donar, no hem estat encertats. Hem rebut dos gols amb massa facilitat. Hi ha moments en el partit i no ens poden penalitzar tant”, ha subratllat tot incidint en el punt clau del partit. “L’acció del 0-2 ens hauria donat certa tranquil·litat i en els moments bons del Betis hauríem de tenir més tranquil·litat amb la pilota. Els dos gols eren evitables”. En aquest sentit, el tècnic ha estat recriminat pel fet que l’Espanyol encara no ha guanyat cap partit en cinc jornades i només suma 3 punts de 15 possibles. “Així són els partits de primera divisió. Toca patir i cal aprofitar els moments. No és fàcil guanyar partits, però ara tenim una nova oportunitat de fer-ho dimecres contra l’Alavés”.

Per últim ha parlat de l’expulsió de Pezzela per una dura entrada sobre Aleix Vidal que ha acabat amb els tacs del central en el turmell. “Ha demanat el canvi perquè no podia seguir. L’acció no entraré a valorar-la, però ja s’ha vist”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)