Espanyol

Vicente Moreno: “Necessitem tenir equilibri”

L’Espanyol rep la visita del Madrid diumenge (16.15 h) i el seu entrenador, Vicente Moreno, té molt clar que el seu equip necessita fer un partit perfecte en les dues àrees per poder tenir opcions de vèncer.

Estat de la plantilla

“Estem en una situació semblant a la de la setmana passada, no recuperem a ningú. Sempre hi ha alguns jugadors que poden tenir alguna molèstia com Oier i hi ha algun més”

Millors sensacions a casa

“Com passa amb la majoria d’equips, normalment treuen més temps a casa que a fora. Hem alternat possibilitats de poder sumar tant a fora com a casa. El primer que has de tenir clar per tenir alguna possibilitat de guanyar al Madrid és pensar que ho pots fer. Hem de fregar la perfecció perquè aquesta gent no et dona opcions per guanyar si no estàs a prop de la perfecció”

Benzema

“Porta ja molts anys, unes vegades més reconegut i unes altres menys. Està molt per damunt del que és normal en quant a qualitat. Reuneix totes les condicions d’un gran davanter. Té físic, es pot associar d’esquena. És intel·ligent i té gol. És un jugador amb un nivell extrem”

Debilitat defensiva del Madrid?

“No crec que sigui una debilitat. No ens podem centrar només en una parcel·la, ho hem de fer extremadament bé en totes les parcel·les. Et trobaràs un equip de nivell, nosaltres també el tenim i el que hem de fer és que aparegui la millor versió. Hem de tenir un percentatge major d’encert i concedir poc. Hem de fregar la perfecció, fer un molt bon partit per tenir opcions de guanyar”

Què ha de fer l’Espanyol per guanyar?

“Has de fregar la perfecció a nivell defensiu i sumar-li que no estiguin encertats. En atac, tenint un encert prou alt de les ocasions que tu vagis creant. L’altre dia, a la Champions, perd però mereix guanyar per la gran quantitat d’oportunitats de gol”

Factor de la motivació

“Sempre, en tots els partits, el punt de motivació ve de sèrie. Això no faltarà en aquest tipus de partits. Hem d’intentar donar-li als jugadors un escenari adequat perquè puguin guanyar. Però hem d’estar disposats a patir, hem de sacrificar-nos, treballar, passarem moments de dificultats”

El sistema

“Tenim la capacitat de ser flexibles en el dibuix i la mentalitat serà la mateixa: intentar guanyar el partit, tenir un equilibri... Crec que en tots els partits, amb independència de com hem arrencat amb un sistema hem anat canviant depenent de molts factors però sense canviar el fons”

El Madrid és més contundent?

“Per capacitat i nivell ho fa bé tot. Tenint un molt bon dia a nivell defensiu, les seves accions les generen per les individualitats que tenen. Tenen la capacitat de guanyar vagi els partits per on vagi. Tenint més o menys espais perquè tenen aquesta capacitat.”

60% de capacitat a l’estadi

“Si amb un percentatge menor, hem notat l’empenta de la nostra gent. Pujant el percentatge podem ser imparables. Jo estic desitjant arribar a la totalitat”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)