Espanyol

A la recerca d’un gran cop d’efecte

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau rep el Real Madrid, contra qui aspira a assolir un triomf que seria revitalitzador

Després de rebre aquesta tarda el Real Madrid, l’Espanyol tindrà un respir. No només perquè venen quinze dies d’aturada pels partits de seleccions internacionals, sinó perquè haurà jugat contra el quart equip de Champions League en vuit jornades. Vila-real (empat a zero), Atlético (derrota per 1-2) i Sevilla (derrota per 2-0) han estat tres dels rivals dels periquitos en aquest exigent inici de campionat, en què han aconseguit sis punts de 21 i avui el visitant a l’RCDE Stadium és el líder del campionat. “El primer que has de tenir clar per guanyar el Madrid és pensar que ho pots fer i així ho tenim al cap”, va explicar en la prèvia el tècnic dels blanc-i-blaus, Vicente Moreno. “Sempre és difícil guanyar-los, però la il·lusió és fer-ho i cal estar preparat. Sabem que haurem de vorejar la perfecció perquè aquesta gent no et deixa possibilitats de guanyar si no estàs a prop de la teva millor versió”, va indicar el preparador, que no recupera encara cap dels lesionats que hi ha a la infermeria.

Per a l’Espanyol, una victòria, a més d’una injecció importantíssima de moral, suposaria també una mica d’aire respecte als de sota, que no estan lluny. Seria un gran cop d’efecte a tots els nivells, però és que el Madrid també el necessita ja que arriba amb urgències. El conjunt de Carlo Ancelotti va ensopegar (0-0) contra el Vila-real en l’última jornada de lliga i, sobretot, va perdre 1-2 dimarts en la Champions League contra el Sheriff Tiraspol, un conjunt debutant en la màxima competició europea. “Van perdre, però van merèixer guanyar de totes totes perquè van generar moltes ocasions de gol. És una qüestió d’encert, moltes vegades, més enllà de com de bé defensa el rival, ja que al Madrid li’n va faltar i el Sheriff sí que en va tenir en les tres o quatre ocasions de què va disposar”, va manifestar Moreno. I amb l’esmentada desfeta al cap estan al Madrid. “Ens va ferir en l’orgull el partit contra el Sheriff”, va reconèixer Ancelotti. “Fa uns dies vaig dir que arribarien moments difícils. No dic que ara ho siguin, però hem de solucionar-ho amb equilibri i energia”, va assegurar. “Hem de reaccionar i contra l’Espanyol farem el necessari per guanyar”, va afegir l’italià, que ja compta amb Toni Kroos, absent en aquest inici de campanya i que va tornar precisament entre setmana jugant una estona al final.

1 Partits guanyats 5

3 Partits empatats 3

3 Partits perduts 0

4 Gols a favor 21

7 Gols en contra 8

L’AVANTMATX

Haurem de vorejar la perfecció i estar a prop de la nostra millor versió si volem tenir possibilitats
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
El partit contra el Sheriff dimarts ens va ferir en l’orgull i ara toca reaccionar
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)