Espanyol

Sergi Gómez: “La victòria contra el Madrid ens ha de reforçar i no pas enlluernar-nos”

Optimista. El central blanc-i-blau aposta per passar pàgina al triomf contra els madrilenys per centrar tots els esforços en superar al Cadis en el proper partit de lliga

El central de l’Espanyol, Sergi Gómez, ha atès als mitjans de comunicació just després de la sessió matinal d’entrenament que ha realitzat l’equip dirigit per Vicente Moreno, que prepara a consciència el proper partit de lliga al RCD Stadium contra el Cadis (dilluns a les 21h).

Triomf de prestigi

El futbolista d’Arenys de Mar s’ha mostrat orgullós dels tres punts sumats per l’equip contra el Madrid, però el matx contra els madrileny és passat i ja focalitza tots els esforços en el Cadis: “La victòria contra el Madrid ens ha de reforçar i no pas enlluernar-nos. El que més importa és el partit contra el Cadis i l’hem d’afrontar amb la mentalitat amb què ho vam fer contra el Madrid. Això ens aportarà més triomfs”, comentava el defensa format al Barça i amb passat al Celta i el Sevilla.

Indiscutible

Sergi Gómez ha jugat completat els 90 minuts dels set partits en què ha estat disponible per a Vicente Moreno (es va perdre un duel per sanció): “Vaig dir que venia al club amb molta il·lusió i la confiança era mútua. Volia jugar i continuar gaudint del futbol. Tots els jugadors volem jugar el màxim de minuts possibles i lluitaré per fer que segueixi així”, deia el company de fatiga a l’eix de la defensa de Cabrera, l’altre fix: “És clau buscar aliats al camp, els extrems ho fan amb els laterals, els mitjos una mica amb tothom, i a l’eix de la defensa amb Cabrera ens complementem molt bé i és fàcil jugar al seu costat. És contundent, experimentat i tenim la sensació que on no arriba un, arriba l’altre. Jugui qui jugui, però, tenim una gran plantilla i els companys donen un nivell elevat, això és important”, sentenciava.

Públic al 100%

“És una doble alegria ja que s’avança respecte la pandèmia i podem recuperar el 100% de l’aforament a l’estadi. És un pas endavant per a tots els aficionats, els clubs i els jugadors, que gaudirem molt més del futbol”, explicava sobre la fi de les restriccions pel que fa a l’aforament en els estadis de futbol catalans.

Retorn d’internacionals

Poc a poc, els jugadors de la plantilla blanc-i-blava que han tingut compromisos amb les seves respectives seleccions van tornant a les ordres del tècnic Vicente Moreno. Aquest matí ho han fet Nico Melamed i el porter Joan García, convocats pel combinat estatal sub-21 i Wu Lei, cridat per l’absoluta de Xina. L’únic que encara no ha entrenat amb els seus companys és Keidi Bare, de retorn immediat de la selecció albanesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)