Espanyol

Vicente Moreno: “Hem de fer les coses bé”

El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, adverteix que l’equip no es pot refiar malgrat la situació del Getafe. “Plantegem tots els partits amb la idea de guanyar. Ens centrem en què hem de fer, en què insistir, en què fa el rival. Es pot pensar que és més fàcil per la situació del Getafe, però la majoria dels seus partits els han competit. Serà un partit molt complicat, amb un rival molt difícil, però confio guanyar-lo”, assenyala. El tècnic de l’Espanyol treu importància a la baixa de Raúl de Tomás. “Cal girar full i fer poques valoracions. Hem de pensar en aquest partit sense ell i poca cosa més. Tenim opcions per substituir-lo, diferents alternatives i l’important és anar pel partit i competir”.

L’Espanyol encara no ha pogut guanyar a domicili però el tècnic està convençut que aquest triomf està a tocar. “La línia perquè el resultat caigui de banda o altra sigui molt estreta. Li ha pogut passar al Getafe o a nosaltres en altres partits. Hem de fer les coses bé davant d’un rival que ens ho posarà difícil. Anem amb la idea de guanyar i és una qüestió de temps que arribi la victòria”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)