Espanyol

Festival de gols i remuntada

L’Espanyol s’imposa al Llevant (4-3) en un partit que perdia 1-2 al descans

L’Espanyol continua intractable a casa. Si a fora al conjunt dirigit per Vicente Moreno li costa, al RCDE Stadium guanya i suma punts a dojo. Dels nou partits que hi ha jugat aquest curs a la lliga, n’ha guanyat sis. Avui ha tornat a sumar de tres, en un partidàs contra el Llevant (4-3), en què ha hagut de remuntar després d’una primera part molt dolenta.

De fet, l’afició ha acomiadat a l’equip amb xiulets al descans. I és que l’equip blanc-i-blau ha començat a bon to, arribant per bandes i avançant-se aviat amb una diana de Sergi Darder (6’). Tot i això, el Llevant ha reaccionat ràpid, ha colpejat amb l’empat de De Frutos (11’) i l’equip periquito no s’ha aixecat. El Llevant, ben endreçat, ha fet mal en transicions ràpides, sobretot amb De Frutos, un malson per la banda esquerra i que ha assistit a Son(26’) en el 1-2. Fins al final del primer acte, no ha estat capaç l’Espanyol, que encara la pagada barata mantenint el marcador ja que Morales, en tres ocasions, i Roger en una, haguessin pogut ampliar l’avantatge per als granota.

Molt diferent ha estat la segona meitat; una pluja de gols. I és que el partit s’ha trencat per moments, atacs d’una porteria a l’altra, i amb gols, també un darrera l’altre. RDT ha empatat (47’); després, de nou el Llevant, mitjançant Morales (57’) a passada de De Frutos ha fet el 2-3; i l’Espanyol ha aconseguit remuntar amb un doblet de Puado (60 i 76’). L’expulsió, tot seguit (78’) del visitant Son, ha acabat per sentenciar el duel. Tot i això, en l’ultima jugada del partit, després dels 8 minuts d’afegit, el Llevant ha estat a punt d’empatar, al contraatac, després que Pedrosa malbaratés un u contra u amb el porter Cárdenas que hagués estat el 5-3.