Espanyol

Alguna ratxa es trencarà

Espanyol. Els de Vicente Moreno busquen la primera victòria del curs a domicili al camp del Celta (21 h, Gol), un dels pitjors locals de la lliga

Amb el cansament que va suposar l’eliminatòria de la copa contra el Cristo Atlético, que va complicar molt més la vida al conjunt blanc-i-blau del que era d’esperar, l’Espanyol visita aquesta nit Balaídos (21 h, Gol) per enfrontar-se a un Celta que no està rendint al nivell que es podia esperar abans de començar el curs, però que sempre és un rival més que perillós. I encara més ara, que Iago Aspas –amb unes molèsties que li podrien fer perdre el partit– ha començat a afinar la punteria i ja suma set gols aquesta temporada. Torna a tocar un desplaçament, i llarg, i això vol dir una nova oportunitat perquè l’Espanyol aconsegueixi la primera victòria de la temporada a domicili. El rendiment lluny del RCDE Stadium és el gran aspecte a millorar del conjunt periquito. “Hem de donar naturalitat a les coses i no pensar gaire que encara no hem guanyat a fora. Estem fent una bona temporada, sempre millorable, i al final es tracta de trobar un equilibri entre el que fem a casa i a fora. A casa estem fent grans números però a fora no tant. El que hem d’intentar és que quan acabi la temporada la suma de les dues coses ens doni per complir l’objectiu”, comentava ahir Vicente Moreno en la roda de premsa prèvia al partit.

Guanyar serviria per treure’s un pes de sobre, perquè, per molt que els resultats a casa siguin pràcticament immillorables, si els blanc-i-blaus volen segellar la permanència per la via ràpida i començar a somiar, han de millorar a fora. I encara més ara que toquen dos desplaçaments seguits, ja que després de visitar el Celta tocarà la visita al València del 31 de gener. “Sempre és un bon moment per fer un pas endavant. Ja l’hem fet en els dos últims partits a fora i hauríem pogut sumar als camps del Barça i el Rayo. Hem de fer les coses bé per intentar-ho i després tenir la sort una mica de cara, que a fora no n’estem tenint”, valorava el tècnic periquito.

A priori Balaídos pot ser un bon escenari per estrenar-se com a visitant, ja que el Celta és el pitjor local de la lliga juntament amb el Llevant i només ha guanyat un partit. “És un equip amb jugadors molt importants i de molt nivell, que segur que ens posarà les coses molt difícils perquè ells també veuen l’oportunitat d’acabar bé l’any”, analitzava Vicente Moreno, que tindrà les baixes segures d’Óscar Gil i David López i la més que probable de Calero.

4 Partits guanyats 6

5 Partits empatats 5

8 Partits perduts 6

17 Gols a favor 19

21 Gols en contra 18

LA PRÈVIA

El Celta té jugadors importants i segur que ens posaran les coses molt difícils perquè per ells és una oportunitat d’acabar bé l’any
No hem de pensar gaire que encara no hem guanyat a fora. És qüestió de trobar un equilibri
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)