Espanyol

L’Espanyol no es mou

1a divisió. En l’últim dia de mercat, l’entitat blanc-i-blava només podia fitxar si hi havia alguna sortida. L’Arsenal es va interessar per RDT, però al club no en van voler saber res

No hi va haver moviments a l’Espanyol en l’últim dia de mercat. L’entitat blanc-i-blava estava lligada, amb el límit salarial ocupat i 25 fitxes a la plantilla, la qual cosa no li permetia incorporar ningú sense que es produís alguna sortida. I ahir no hi va haver cap baixa i, per tant, tampoc cap alta. Tonny Vilhena doncs, procedent del Krasnodar rus, cedit amb una opció de compra no obligatòria a final de temporada, és l’únic fitxatge de l’Espanyol en aquest mercat d’hivern. Álvaro Vadillo, cedit al Màlaga, és l’únic que ha marxat aquest mes de gener.

També n’hauria pogut marxar un altre, però l’Espanyol no en va voler ni sentir a parlar. I és que José María Durán, el conseller delegat de l’entitat blanc-i-blava, va revelar ahir que l’Arsenal es va interessar per la figura de l’equip, Raúl de Tomás. “Hi va haver una trucada que nosaltres no vam voler pràcticament ni escoltar. Estem construint un patrimoni i no deixarem marxar els nostres jugadors de qualsevol manera. I menys Raúl, i menys en aquest moment de la temporada”, va assenyalar en declaracions a Esport 3. Durán va assegurar que la clàusula del davanter és “a prop dels 75 milions”.

PREMIER LEAGUE
EVERTON
Frank Lampard (entrenador, lliure), Van de Beek (Manchester United)
MANCHESTER CITY
Julián Álvarez (River Plate)
BRENTFORD
Christian Eriksen (lliure) i Deji Sotona (Niça)
BURNLEY
Wout Weghorst (Wolfsburg)
NEWCASTLE
Matt Targett (Aston Villa) i Dan Burn (Brighton)
TOTTENHAM
Dejan Kulusevski (Juventus) i Rodrigo Bentancur (Juventus)
SERIE A
JUVENTUS
Denis Zakaria (Borussia M’Gladbac)
PARMA
Goran Pandev (Genoa)
ATALANTA
Valentin Mihaila (Parma)
LIGUE 1
OL. LIÓ
Romain Faivre (Brest) i Tanguy Ndombele (Tottenham)
SAINT- ETIENNE
Enzo Crivelli (Istanbul Basaksehir) i Falaye Sacko (Vitoria Guimaraes)
GIRONDINS BORDEUS
Anel Ahmedhodžic (Malmö)
BUNDESLIGA
COLÒNIA
Bright Arrey-Mbi (Bayern)
HERTHA BERLÍN
Enzo Crivelli (Istanbul Basaksehir)
WOLFSBURG
Jonas Wind (Copenhaguen)
LEVERKUSEN
Sardar Azmoun (Zenit)
ALTRES
SPORTING CP
Islam Slimani (Ol. Lió)
RANGERS
Aaron Ramsey (Juventus)
ALAVÉS
ALTES: Escalante (Lazio), Jason (Valencia) i Tenaglia (Talleres). BAIXES: Tachi (Fuenlabrada), Ivan Martín (Girona) i Mamadou Sylla (Alavés).
ATHLETIC
BAIXES: Jon Morcillo (Valladolid) i Peru Nolaskoain (Amorebieta).
ATLÉTICO
ALTES: Wass (Valencia) i Reinildo (Lilla). BAIXES: Trippier (Newcastle) i Saponjic (Slovan Bratislava).
BARÇA
ALTES: Dani Alves (São Paulo), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traoré (Wolves) i Aubameyang (Arsenal). BAIXES: Yusuf Demir (Rapid Viena), Collado (Granada), Coutinho (Aston Villa) i Iñaki Peña (Galatasaray).
BETIS
Cap
CADIS
ALTES: San Emeterio (Valladolid), Idrissi (Sevilla), Alcaraz (Valladolid), Luis Hernández (Maccabi) i Lucas Pérez (Elx). BAIXES: Martín Calderón (Mirandés), Marcos Mauro (Juarez), Álvaro Jiménez (Eivissa), Garrido (Mirandés), Osmajic (Bandirma).
CELTA
ALTES: Orbelín Pineda (Cruz Azul). BAIXES: Miguel Baeza (Ponferradina), Okay Yokuslu (Getafe).
ELX
ALTES: Ezequiel Ponce (Spartak), Lucas Olaza (Valladolid) i Kike Pérez (Real Valladolid) BAIXES: Benedetto (Marsella), Josema (Valladolid), Axel Werner (Arsenal de Sarandí) i Lucas Pérez (Cadis).
ESPANYOL
ALTES: Tonny Villhena (Krasnodar). BAIXES: Vadillo (Màlaga).
GETAFE
ALTES; Gonzalo Villar (Roma), Mayoral (Roma), Óscar Rodríguez (Sevilla) i Okay Yokuslu (Celta). BAIXES:Chema (Eibar), Timor (Huesca) Nyom (Leganés).
GRANADA
ALTES: Àlex Collado (Barça), Uzuni (Ferencvaros), Petrovic (Estrella Roja) i Arezo (River)
LLEVANT
ALTES: Martín Cáceres (Càller).
MALLORCA
ALTES: Sergio Rico (PSG), Giovanni González (Peñarol) i Vedat Muriqi (Lazio). BAIXES: Lago Júnior (Huesca), Febas (Màlaga), Joan Sastre (PAOK).
OSASUNA
BAIXES: Rober Ibáñez (Leganés) i Javi Ontiveros (Eivissa).
RAYO VALLECANO
ALTES: Mamadou Sylla (Alavés). BAIXES: Andrés Martín (Tenerife), Qasmi (Leganés).
REAL MADRID
Cap
REAL SOCIEDAD
ALTES: Rafinha (PSG).
SEVILLA
ALTES: Corona (Porto) i Martial (Manchester United). BAIXES: Idrissi (Cadis), Óscar Rodríguez (Getafe).
VALÈNCIA
ALTES: Eray Cömert (Basilea) i Bryan Gil (Tottenham). BAIXES: Jason (Alavés), Piccini (Estrella Roja) i Wass (Atlético).
VILA-REAL
ALTES: Gio Lo Celso (Tottenham). BAIXES: Dani Raba.

Lo Celso, al Vila-real

Sí que hi va haver clubs, però, que es van reforçar a última hora. El moviment més destacat del dia va ser el que va protagonitzar el Vila-real, que va fitxar els serveis de Giovanni Lo Celso. El mitjapunta, internacional argentí de 25 anys, amb passat al Betis i al PSG, aterra al club groguet cedit fins a final de temporada pel Tottenham. No va ser l’únic jugador a préstec que el club londinenc va cedir ahir. Bryan Gil, al Tottenham des d’aquest estiu, jugarà al València fins a final de temporada. L’extrem de 20 anys, format al Sevilla i que el curs passat va jugar a l’Eibar, s’incorpora a l’equip dirigit per José Bordalás.

El retorn d’Eriksen

El migcampista danès, que va tenir una aturada cardíaca en un partit de l’Eurocopa entre Dinamarca i Finlàndia fa set mesos, tornarà a jugar a futbol. Ho farà al Brentford, de la Premier League, després de rescindir contracte amb l’Inter perquè no podia jugar en la lliga italiana amb un desfibril·lador (DAI, desfibril·lador automàtic implantable).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)