Espanyol

Vicente Moreno: “Tenim la responsabilitat de fer un bon partit”

Vicente Moreno. Roda de premsa prèvia al derbi

Vicente Moreno ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació en la prèvia del derbi de demà que els blanc-i-blaus jugaran com a locals (21 h). El tècnic té ganes que l’equip trenqui la mala dinàmica i que pugui treure’s l’espina de la derrota al Camp Nou en la primera volta (1-0). Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades:

Les baixes

“David López no estarà. Juntament amb Óscar Gil i Calera seran les baixes de demà. En canvi, recuperem a Keidi Baré i Yangel Herrera ja està en millors condicions.”

El derbi

“No hi ha dubte que és un partit especial per tothom. S’ha notat durant la setmana d’entrenaments i tenim la responsabilitat de fer un bon partit, donar-ho tot i donar una alegria a l’afició. És un antídot per tot el que portem. Guanyar aquesta mena de partits sempre et dona més que els tres punts.”

Nou escenari

“Aquest partit no té res a veure amb el partit de la primera volta. Buscarem un plantejament que ens pugui donar opcions per guanyar. En aquell moment vam fer un bon plantejament i ens mereixíem més del que vam aconseguir.”

Raúl de Tomás

“No plorem per les baixes però quan tenim a tothom disponible som un millor equip i ell és el màxim golejador. Es va quedar amb les ganes de marcar en la primera volta perquè va fer un bon partit, i ara li noto en la mirada que demà es traurà aquesta espina.”

El seu moment

“Jo estic bé. Hem de deixar tranquils els jugadors, que juguin alliberats. Tenim l’oportunitat de guanyar i de la resta no n’estem pendents.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)