Espanyol

Vicente Moreno: “Demanem disculpes”

Vicente Moreno ha parlat en roda de premsa després de la desfeta de l’Espanyol al camp del Vila-real (5-1). Les seves declaracions:

Com aturar la mala dinàmica?

“El que hem de fer és preparar el proper partit de la millor manera. Necessitem victòries. Teníem il·lusió pel partit, amb tanta gent que ha vingut a empènyer i no hem estat a l’alçada. Demanem disculpes. No hem estat i en un camp com el del Vila-real passa això”.

El partit

“El Vila-real ha estat molt per damunt nostre. Necessitàvem igual o més que el què havíem fet els dos partits anteriors en què vam merèixer guanyar. Hem tingut errades que ens han condemnat contra un rival de nivell. Hem estat massa lluny de poder guanyar”.

Què ha fet malament l’equip?

“No hem fet res bé. Hem estat molt lluny del nostre millor nivell. Insisteixo, demano disculpes a la nostra afició”.

3 punts de 21

“Érem conscients de la dificultat del calendari. Els dos partits anteriors haguessim pogut guanyar però no va poder ser. Hem de preparar el següent partit. Ara és un moment desagradable i des del dolor preparar el partit i demostrar contra el Getafe que podrem aconseguir l’objectiu. N’estic convençut”

Heu tocat fons?

ç“Es pot dir poc del partit d’avui. En partits anteriors l’equip ha estat molt bé independentment del resultat. No podem passar d’un extrem a l’altre. Avui no hem estat. Es tracta des de la responsabilitat i la valentia acceptar el partit i preparar el següent per estar al nostre màxim nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)