Espanyol

Ja era hora

L’Espanyol ja sap el que és guanyar a l’any 2022. Ho ha fet aquesta tarda, superant (2-0) al Getafe al RCDE Stadium, amb un resultat amb el qual ha trencat una ratxa nefasta de nou partits sense guanyar i s’ha rescabalat de la dolorosa encaixada la setmana passada al feu del Vila-real.

El triomf l’ha encarrilat en el primer temps, en què ha marcat les dues dianes. Ha estat igualat el partit, però l’Espanyol ha estat qui més determinant s’ha mostrat als últims metres i els dos gols, en poc espai de temps, li han donat un avantatge que ha estat definitiu. Cabrera (17’) a la sortida d’un córner centrat per Vilhena ha fet el primer; i, després, Cabaco, en pròpia porteria (27’), després d’una jugada de Darder ha fet pujar el segon.

Després del descans hi ha hagut poca acció a les àrees. L’Espanyol ha sabut controlar un Getafe que en els moments que li ha tocat portar la iniciativa ha ofert realment poc futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)