Espanyol

S’esfumen dos punts

L’Espanyol empata al camp del cuer, el Llevant, tot i avançar-se en el marcador

Després de guanyar el Getafe l’Espanyol volia donar continuïtat als bons resultats aprofitant la visita al cuer, el Llevant, però s’ha hagut de conformar amb un empat en un partit que s’havia posat molt favorable amb el gol de Puado en la represa, però que s’ha acabat complicant de valent, i és que després d’empatar en el minut 80’ qui més ha buscat la victòria al final ha estat el conjunt granota. La pitjor notícia, a més, ha estat la lesió muscular de Diego López.

L’Espanyol ha arrencat bé, però s’ha apagat ràpidament i ha estat el Llevant qui ha dut la iniciativa durant la primera mitja hora. De fet, els granota han disposat de molt bones ocasions per obrir el marcador, sobretot amb una passada de la mort de Bardhi, el més perillós dels locals, que Marc Pubill no ha aconseguit rematar quan ho tenia tot a favor per marcar a plaer (28’). A l’Espanyol li ha costat treure’s la son de les orelles, però ho ha fet en els últims minuts de la primera part, quan ha estat capaç de jugar més a camp contrari. Tot i això, els blanc-i-blaus no han generat perill més enllà d’un xut llunyà i desviat de Darder.

La reacció de l’Espanyol en els últims minuts de la primera part s’ha consumat en la represa, i és que quan només s’havien jugat cinc minuts Puado ha aprofitat una assistència magnífica de Darder per superar Cárdenas amb un xut creuat i marcar el 0-1 (50’). L’Espanyol ha tingut l’oportunitat de marcar el segon amb un remat de cap de Vilhena que s’ha estavellat al pal (62’), però després li han començat a venir les desgràcies, i és que el porter Diego López ha hagut de deixar el terreny de joc lesionat. Els canvis han beneficiat al Llevant, que ha recuperat la iniciativa i ha començat a generar perill fins que ha trobat el gol de l’empat en una centrada de Franquesa que ha tocat lleugerament Joan Garcia i ha anat directament al cap de Dani Gómez, que gairebé sense voler ha marcat l’empat (80’). Els minuts finals han estat de bogeria. Embarba ha pogut marcar l’empat amb un xut amb rosca i el Llevant, que ha dominat els últims minuts, ha demanat un penal en l’últim sospir de Cabrera, però l’àrbitre ha considerat que el contacte, que hi era, no era suficient.