Espanyol

Un dia per acostar-se molt a l’objectiu

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau podria encarrilar la permanència si aconsegueix imposar-se a l’RCDE Stadium al Mallorca, que encadena cinc derrotes

Avui pot ser el dia que l’Espanyol encarrili la permanència. I és que el conjunt periquito, recuperat després de la trompada de Vila-real amb un triomf contra el Getafe (2-0) i un empat al feu del Llevant (1-1), rep aquest migdia el Mallorca, l’equip que marca la salvació i al qual podria deixar a deu punts de distància i situar-se amb 36, molt a prop dels teòrics 40 de referència. “Aconseguir els tres punts ens permetria acostar-nos a l’objectiu”, va indicar ahir en la prèvia Vicente Moreno. “De fet, és l’objectiu que ens vam marcar el primer dia que vam arribar; el primer any era l’ascens i ja està aconseguit, i quan ets a primera divisió és assegurar-te la permanència”, va manifestar. “Volem estar a les portes d’aquest i després ja pensarem en altres objectius que ens donen la possibilitat aquesta mateixa temporada. Els objectius arriben de manera progressiva a mesura que el temps ens ho va possibilitant i ara és el moment de poder aconseguir aquest”, va concloure l’entrenador, que té tothom disponible a excepció de Javi Puado, que és baixa per sanció. El seu relleu serà probablement Aleix Vidal, un futbolista en qui tot sovint ha confiat per a la posició de banda dreta Moreno, que també té l’opció de Melamed i Embarba. Com sempre, Raúl de Tomás, després de quatre jornades sense marcar, i Darder seran els principals arguments de l’equip blanc-i-blau.

Al davant hi haurà el Mallorca, que es presenta a l’RCDE Stadium amb una ratxa nefasta de cinc derrotes seguides i que avui fins i tot podria caure en llocs de descens. El seu tècnic, Luis García Plaza, està qüestionat. “En alguns partits hem merescut més, però estem mentalitzats que queden deu finals i que arribem a aquesta lluita immersos en el grup que ens correspon i amb possibilitats”, va manifestar el preparador.

8 Partits guanyats 6

9 Partits empatats 8

11 Partits perduts 14

34 Gols a favor 26

41 Gols en contra 48

L’AVANTMATX

És l’objectiu que ens vam marcar el primer dia que vam arribar; el primer any era l’ascens i un cop a primera és assegurar la permanència
Els objectius arriben de manera progressiva i ara és el moment de poder aconseguir aquest
Vicente Moreno
TÈCNIC DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)