Espanyol

Cabrera: “Volem que la gent no només llegeixi compromís, sinó que el senti”

El central uruguaià de l’Espanyol destaca les ganes i il·lusió de l’equip i parla dels primers entrenaments amb Diego Martínez

L’Espanyol viu el tercer dia de la pretemporada i aquesta tarda de dimecres sumarà el tercer entrenament a les ordres de Diego Martínez. Leandro Cabrera, que apunta a ser el primer capità aquesta temporada després de la marxa de David i Diego López, assegura que l’equip ha tingut molt bones sensacions aquests primers dies. Destaca la bona relació entre la plantilla i el nou cos tècnic i afirma que tenen ganes de demostrar el seu nivell i compromís des del primer dia.

Retorn als entrenaments i nova temporada

“Hi havia moltes ganes de tornar i s’està notant aquests primers dies. Estem amb molta il·lusió i energia per afrontar la nova temporada.”

Primers contactes amb Diego Martínez i el nou cos tècnic

“Tot i ser pocs dies, les sensacions són molt bones. La relació amb el cos tècnic està fluint, anem pel bon camí. Ens transmeten a poc a poc les idees que tenen per a l’equip i nosaltres intentarem fer-les nostres com més aviat millor.”

Pretemporada il·lusionant

“Aquest inici és una posada a punt, però també crec que és la part més il·lusionant. El fet de començar a construir alguna cosa nova, amb un cos tècnic nou i amb les ganes que arribi el primer dia. Després, la part més difícil i dura sempre és la temporada.”

La importància de la motivació

“Es noten les ganes, i quan aquestes setmanes comencin a pesar les cames perquè s’acumula la fatiga el que t’empeny és això: les ganes que arribi el primer partit, d’entrenar i ser millors cada temporada.”

Formar un nou bloc

“Crec que tenim molt per créixer i crec que estem en el camí. Cal construir com abans millor aquest nou bloc, aquesta nova família. Cada any arriben i marxen jugadors, però sempre hi ha d’haver la sensació d’unitat i de ser un equip.”

Demostrar el compromís a l’afició

“Per assolir els objectius no hi ha altra fórmula que el treball, el sacrifici i l’esforç. I sobretot demostrar-ho. Les paraules són molt boniques i queden molt bé, però l’objectiu és que la gent s’il·lusioni i no només llegeixi compromís, sinó que el senti. I crec que això es comença a construir des del primer dia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)