Espanyol

“En teníem moltes ganes”

El central uruguaià de l’Espanyol destaca les ganes i la il·lusió de l’equip i parla dels primers entrenaments amb Diego Martínez

L’Espanyol va viure ahir el tercer dia de la pretemporada i ja ha fet tres entrenaments, després de realitzar ahir el primer dia amb doble sessió –avui i demà repetiran– a les ordres de Diego Martínez. Leandro Cabrera, que sembla que serà el primer capità aquesta temporada després de la sortida de David i Diego López, assegura que l’equip ha tingut molt bones sensacions aquests primers dies. “Teníem moltes ganes de tornar i s’està notant aquests primers dies, estem amb molta il·lusió i energia per afrontar la nova temporada”, va comentar ahir el central uruguaià, el primer a parlar aquesta temporada als mitjans del club. “Aquest inici és una posada a punt, però també crec que és la part més il·lusionant perquè és el fet de començar a construir un projecte nou des de l’inici.”

“Tot i ser pocs dies, les sensacions són molt bones. La relació amb el cos tècnic està fluint, anem pel bon camí. Ens transmeten a poc a poc les idees que tenen per a l’equip i nosaltres intentarem fer-les nostres com més aviat millor”, comenta Cabrera sobre el nou entrenador, conscient també de la importància de crear un bloc dins del vestidor després de la revolució que es viurà en la plantilla: “Crec que tenim molt per créixer i que som en el camí. Cal construir com més aviat millor aquest bloc, aquesta nova família. Cada any arriben i marxen jugadors, però sempre hi ha d’haver la sensació d’unitat i de ser un equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)