Espanyol

Sergi Gómez: “Vinc més motivat i il·lusionat que mai”

El central català destaca la feina de Diego Martínez en aquests primers dies i la motivació personal i del grup per arrencar la nova temporada

L’Espanyol arriba al final de la primera setmana de preparació amb un entrenament de portes obertes a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on hi han assistit un bon nombre d’aficionats periquitos motivats amb la nova temporada que es presenta. També ho estan els jugadors, així ho ha manifestat el central Sergi Gómez en roda de premsa. Ha parlat a més dels primers dies amb el nou tècnic, Diego Martínez, i de l’ambició com a equip i club per aquesta nova temporada.

Motivació

“Hem vingut amb moltes ganes. Hem tingut un temps de desconnexió i regeneració que crec que era molt important.”

Diego Martínez, proper i amb idees clares

“L’entrenador ha entrat molt bé al vestuari i al club, ha deixat molt clara la seva exigència i les seves ganes de fer les coses ben fetes des de l’inici. El que ens ha deixat molt clar és que vol intensitat en cada disputa i detall. I, el més important, que l’aficionat se senti representat amb el joc i que vagi al camp a gaudir de l’equip perquè així ho sent.”

“És un entrenador que comunica molt, li agrada parlar molt amb els jugadors tan individualment com col·lectiva. Ho està fent en cada entrenament i, fins i tot, en la prèvia. Li agrada que no només escoltem el concepte que vol transmetre, sinó que l’entenguem. Per entendre’l cal estar atent però, sobretot, que el missatge sigui clar i concís. Estem en la part del procés d’adaptació de molts conceptes nous i crec que en el bon camí per fer grans coses.

Evolució d’equip i club

“Hi ha un canvi, un entrenador nou, una idea nova. Penso que l’equip ha captat molt bé aquesta idea. No només els jugadors, sinó a nivell de club volem ser ambiciosos i créixer com a equip. Només cal veure un entrenament, l’exigència en cada detall és la clau per anar creixent com a jugadors, equip i club.”

Plantilla, fitxatges i temps de preparació

“És evident que si tots ja fóssim aquí seria fenomenal. Sabem la situació que vivim en el futbol pels precedents, vivim amb això. Esperarem fins a l’últim dia perquè els que puguin arribar captin el missatge de l’entrenador el més ràpid possible.”

Aspecte personal

“Comença una nova temporada, vinc més motivat i il·lusionat que mai. A partir d’aquí, l’entrenador és el que decideix. Crec que tenim una gran plantilla, grans companys, i a partir de ja competim per donar la millor versió de cadascú.”

Entrenament a portes obertes

“És bo poder compartir moments interns com un entrenament de pretemporada, normalment els aficionats ens veuen només el cap de setmana iés important que puguin veure el treball del dia a dia. Tant de bo ho puguem repetir.”

Simo, central de la pedrera de disset anys

“Tinc una opinió molt positiva d’ell. Va venir a final de temporada alguns entrenaments i ens va sorprendre a tots. Té unes qualitats extraordinàries, és jove i té marge de creixement. Fent les coses bé i com s’han de fer, pot ser un gran jugador en el futur.”

Temporada atípica amb Mundial a l’hivern

“Quan passa alguna cosa que no tens preparada cal mentalitzar-se i superar aquests canvis. Ens adaptarem, planificarem el millor possible aquesta aturada perquè no ens afecti i continuar al màxim quan es reprengui la lliga per fer una bona temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)