Espanyol

Edu Expósito : “ Quan em va trucar l’Espanyol no vaig dubtar ni un segon”

1a divisió. RCD Espanyol

Edu Expósito Jaén (Cubelles, 1 d’agost del 1996) es va convertir dilluns en el cinquè reforç de l’Espanyol per a la temporada 2022/23. El migcampista arriba amb la intenció de brillar a primera divisió després d’una excel·lent temporada el curs passat amb l’Eibar a segona divisió.

Interès d’altres equips

“Agraeixo a tots els equips que han mostrat interès per mi. En tots els fitxatges hi ha negociacions pel mig, en aquest cas amb l’Eibar, que era on jo em trobava. Al final s’ha de decantar per l’opció més atractiva i quan em va trucar l’Espanyol va ser el moment de decidir-me per ells i descartar qualsevol altra oferta”.

El teu rol al mig del camp

“Soc un jugador que pot jugar tant de 8 com de 10. En aquestes posicions és on em trobo més còmode, però al final això depèn de les idees del míster i dels seus plantejaments. L’objectiu és ajudar al màxim l’equip, sigui a la posició que sigui”.

Sergi Darder

“Jugar al costat de Darder i poder aprendre amb ell és molt bo per a mi. Darder és un dels mig centres que a tothom li agradaria tenir al seu equip. Sens dubte té molta tècnica i serà un plaer compartir equip amb ell”.

La teva etapa formativa a Catalunya

“Hi va haver algun moment durant la meva etapa formativa que vaig poder arribar a l’Espanyol, però mai no es va donar. Ara, com a futbolista professional que soc, aprofitaré al màxim el fet de jugar aquí”.

Objectius del club i personals

“Com a club hem de ser una pinya i anar tots a la mateixa direcció. L’esforç que està fent el club perquè això es doni és vital. Com a objectius personals només penso a donar el màxim i ajudar el conjunt en tot allò que pugui”.

Inici de lliga

“He fet el primer entrenament i les sensacions han estat molt bones. Em sento preparat per jugar des d’ara mateix si el cos tècnic ho veu convenient”.

La teva darrera temporada

“Individualment considero que vinc de fer un bon any a segona divisió. Gràcies a això soc aquí ara mateix i amb moltes ganes de millorar i créixer com a jugador”.

Mendilibar i Diego Martínez

“Mendilibar em va ajudar a millorar molt com a futbolista. Si avui dia puc jugar a primera divisió és gràcies a ell i tot el que m’ha ensenyat”.

“Crec que amb Diego Martínez m’entendré molt bé i en trauré profit de les meves millors virtuts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)