Espanyol

Diego Martínez: “Té molt mèrit haver competit així contra el Madrid”

Capcot però orgullós del treball i l’actitud dels seus jugadors tot i la derrota contra el Madrid (1-3), el tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha valorat així el partit:

El lament

“Hem jugat dos equips en universos completament diferents però hem competit de tu a tu. Hem tingut el 2-1 però no hem estat prou eficaços com ho havíem d’estar en aquest partit. Hem competit fins al 88’ i ha estat una llàstima no poder sumar un sol punts”, ha comentat l’entrenador gallec del conjunt blanc-i-blau.

Massa obstacles

“Què ha estat determinant? Aspectes físics, tècnics?. El Madrid és molt bo, dels millors i per això ha tingut mèrit el que ha fet l’Espanyol. A més, perdem el porter pel pròxim partit en una acció de VAR. No opino de l’arbitratge però sembla que remem contra massa adversitats però ho haurem de seguir fent. A la falta d’efectius se li suma tot això, dos partits de sanció a Sergi Gómez, perdre al porter...”, ha dit Diego Martínez amb un to resignat.

Res a recriminar

“Extraiem moltes coses positives del partit. Competir com ho hem fet contra el Madrid té molt mèrit i no puc recriminar res als jugadors, que ho han deixat tot. Tenim també qualitat però en menor mesura que el rival d’avui i això ha estat clau”, ha sentenciat el gallec, tranquil tot i haver sumat un sol punt dels primers nou en joc de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)