Espanyol

Diego Martínez: “No és una final, però necessitem la millor versió”

L’Espanyol rep demà el València (14h) amb la necessitat d’obtenir el primer triomf a casa. N’ha parlat el tècnic, Diego Martínez.

Guanyar a casa

“El següent partit és sempre el més important. Desitgem guanyar, necessitem aquests punts. Hem d’intentar fer un partit complet contra un gran rival que ens exigirà molt. Hem de fer moltes coses bé per guanyar.”

Com una final?

“Aquest club ha jugat finals i les ha guanyat, no té res a veure a veure amb el partit de demà. No es definitiu. La mentalitat ha de ser oferir la millor versió. No és una final, però necessitem la millor versió. El nostre públic ens ajuda, ha estat molt bé en els anteriors partits i els volem tornar l’estima.”

El València no ha puntuat a fora

“És aviat per fer valoracions d’aquest tipus sobre estadístiques. Cada partit és una historia. Aquesta dada no té pes, és circumstancial.”

Puado

“Creiem en Puado. Té la gran virtut que pot jugar en moltes posicions si interioritza la variabilitat que té. Però entenc que és un esport de constància, de confiança, de pas a pas i de compromís. La seva actitud és magnífica, va fer un gran esforç a l’estiu per reincorporar-se i encara està trobant el seu millor nivell. Estem encantats amb ell, per tot el que pot arribar a ser. Com amb molts altres. A vegades es posa el focus en el que es veu, i n’hi ha que no es veuen i són importants.”

Recuperen jugadors?

“Volíem posar a millor ritme jugadors amb pocs minuts i ho hem aconseguit. Hem netejat molèsties. Encara tenim fora Rubén, Óscar Gil i Lazo,m sense parlar de Gori i Pedrosa, que continuen el seu procés.”

En què ha volgut millorar durant l’aturada?

“Estem al començament d’un procés i s’ha d’incidir en tot. El més cridaner i que ens ha fet mal s´pn els gols en contra en situacions anòmales. N’hi ha algunes que tenen més a veure amb el moment que en qüestions de concepte. Crec que s’ha de reduir la nostra taxa d’error. Però el més important és potenciar les virtuts”.

Cabrera

“L’enfocament no és tan negatiu. Va fer una magnífica segona part a Sant Sebastià, i això parla bé del seu caràcter. Ens ha fet viure un acte de generositat brutal. Abans de la votació, ell diu que Darder és el capità. Més enllà del seu rendiment, aquest acte dignifica la seva qualitat humana. Respecta els valors d’un equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)