Espanyol

A l’Espanyol li falta encert i perd contra el Torí (0-1)

L’Espanyol ha perdut en el primer test de pretemporada després de l’aturada de la competició per la disputa del mundial. El Torí n’ha tingut prou amb un gol per derrotar els blanc-i-blaus. Diego Martínez ha presentat un onze molt titular. Només les absències de Darder, amb un procés víric, i de Puado, amb molèsties al turmell, han privat l’Espanyol de sortir amb el que podria ser l’equip escollit en el derbi contra el Barça. A la porteria, avuiel titular ha estat Álvaro Fernández i Lecomte no ha jugat ni un minut.

Els blanc-i-blaus han tingut més pilota, però sense ser incisius en atac. La primera rematada destacada ha estat un xut llunyà d’Edu Expósito que ha sortit per sobre el travesser (23’). Amb el pas dels minuts, el Torí, novè a la Serie A italiana, ha anat millorant. Tot i això, les ocasions més clares han estat per a l’Espanyol. Primer, Nico s’ha topat amb el porter Berisha (33’) i poc després ha estat Joselu qui ha enviat una canonada a la creueta (37’). Malgrat aquests avisos, el Torino ha obert la llauna al minut 39. Els italians han aprofitat que l’Espanyol estava descol·locat en una transició per plantar-se a la frontal de l’àrea. Miranchuk no ha tingut oposició i ha enviat un xut col·locat impossible per a Álvaro. Encara abans del descans, Joselu ha fregat l’empat amb una rematada que ha acabat en córner (45’).

L’Espanyol ha sortit un pèl adormit en el segon temps i el Torí ha fregat el segon en una bona acció de Sarabia. L’ex del Barça ha controlat bé per desfer-se dels centrals, però el seu xut ha sortit fregant el pal (53’). Han estat uns bons minuts dels italians, que han avisat de nou en un córner rematat per Djidji. El conjunt d’Ivan Juric ha canviat tot l’equip i ha jugat amb cames més fresques. Mentrestant, Joselu ha estat qui més ho ha intentat per part de l’Espanyol, en especial en un llançament de falta (68’). Diego Martínez ha introduït canvis i aire fresc a l’equip, que ha estat a punt d’empatar. Un remat de Calero l’ha tret la defensa gairebé sobre la línia. En l’acció posterior, en un servei de córner, Simo ha rematat bé, però Gemello s’ha estirat per evitar l’empat (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)