Espanyol

L’Espanyol impugna el derbi per alineació indeguda de Lewandowski

L’Espanyol ha decidit impugnar el derbi que es va disputar el 31 de desembre al Camp Nou, i que va acabar amb empat a 1, per alineació indeguda de Lewandowski. El termini acabava avui, i l’Espanyol ha presentat un escrit de denúncia davant la FEF en defensa dels interessos de l’entitat blanc-i-blava i de la competició. L’argument del club és que, malgrat la suspensió per part del Tribunal Central Contenciós de Madrid, el davanter polonès no hauria d’haver disputat el duel, ja que hauria d’haver complert el partit de sanció derivat de la targeta vermella que va veure al Sadar.

Segons el comunicat emès pel club, “l’Espanyol farà servir tots els recursos al seu abast per defensar els seus interessos i el dels nostres aficionats, conscient que aquesta flagrant injustícia posa en risc l’essència de la nostra competició i que aquesta injustícia se sustenta en una resolució precipitada i amb mancances jurídiques evidents”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)