Espanyol

Diego Martínez: “Nosaltres estem alineats amb el club en tot el que consideri oportú”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut aquesta tarda en la roda de premsa prèvia al partit de Copa contra el Celta que es disputarà demà a les 19h a l’RCDE Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

César Montes

“No sabem si podrem comptar amb ell per normativa. Si a això li afegeixes el nombre d’entrenaments que porta, només dos, no sé què dir-te. Independentment de demà, l’estem ajudant perquè s’integri ràpidament”.

Impugnació del derbi

“Nosaltres estem alineats amb el club en tot el que consideri oportú. La meva labor com a entrenador i la dels jugadors és afrontar el partit de demà i tenir el focus en lo esportiu, que és el que podem controlar”.

Partit contra el Celta

“El Celta em sembla un equip fort. Serà una eliminatòria de Copa molt difícil i amb pocs dies de recuperació. Ens enfrontem a un gran equip, amb molt desequilibri i que juga molt bé al futbol. També cal destacar l’evolució que han tingut molts dels seus jugadors. Això és un factor important, sobretot en copa, on acostumen a haver-hi canvis en l’onze. És un partit de màxim nivell, contra un rival molt fort. Jugar a casa ens ha de donar una energia extra”.

Rubén Sánchez

“Les majors possibilitats que té Rubén com a jugador és poder ocupar diverses posicions. Si, a més, per necessitats nostres com a equip ens ajuda en el lateral esquerre, doncs fantàstic. Rubén té perfil per jugar de lateral, de carriler, en defensa de 3 i d’extrem amb unes característiques molt concretes. Pel tipus de plantilla que tenim quant a efectius, la polivalència ens dona una competència interna que necessitem”.

L’empat contra el Barça ha reforçat anímicament l’equip?

“Aquest equip té il·lusió, convicció i creença. El punt d’inflexió ha de ser cada dia. Crec que aquest equip és molt conscient de la seva realitat i, aquesta, és que hem de continuar millorant. L’equip es veu que millora, que creix. Ara ho volem traduir demà en intentar passar l’eliminatòria i el següent partit en intentar sumar els tres punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)