Espanyol

Diego Martínez: “L’equip volia compartir aquest moment amb l’afició”

El tècnic de l’Espanyol s’ha mostrat content després del treball del seu equip i amb la classificació cap a vuitens de final davant el Celta. “L’equip volia compartir aquest moment amb els aficionats i començar l’any amb un moment de felicitat. És molt agradable per a tothom”, ha dit Diego.

“És una decisió tècnica, en Roger i Villahermosa són jugadors diferents i avui creia que havia de jugar. Me’n alegro molt per ell, un jugador de la base més que s’ha guanyat jugar amb treball i rendiment”, ha explicat l’entrenador blanc-i-blau sobre la decisió de posar a l’onze titular a Roger Martínez. weewrw

L’entrada de Melamed i el debut de César Montes

“Rubén Sánchez estava tocat i ha demanat el canvi al descans. Volíem trobar més opcions per dins i Roger Martínez tenia targeta groga. Abans de res això, decidim donar entrada a Nico i crec que ha sortit francament bé. L’impacte anímic del gol ens ha donat confiança i l’equip ha merescut la victòria. Ara, toca gaudir-ho i, a partir de demà, a centrar-se en el partit contra el Girona”, ha sentenciat Diego Martínez. També ha tingut una resposta pel jugador mexicà, César Montes, que ha debutat amb l’equip: “Ajudarà i sumarà. Cal donar-li temps. Tant ell com Roger Martínez han fet un gran esforç per a adaptar-se. Aquests partits ens ajuden al fet que tingui rodatge. Necessitem el millor de cadascun”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)