Espanyol

Un necessari canvi de rumb

Espanyol. Els blanc-i-blaus necessiten vèncer el Getafe al Coliseum, on no guanyen des de fa gairebé 10 anys, per no perdre de vista els rivals que també lluiten per a la permanència

L’Espanyol necessita començar a reaccionar ja aquest cap de setmana si no vol perdre de vista els rivals en la lluita per la permanència. Els blanc-i-blaus són segons per la cua, a un punt de la salvació, i no es poden permetre més partits sense aconseguir els tres punts. Només val la victòria. S’han quedat sense marge d’error. Una nova derrota o un empat els deixaria una setmana més en posicions de descens abans de rebre a l’RCDE Stadium el Betis, un equip més que temible.

Avui, però, no ho tindran gens fàcil per emportar-se els tres punts o, si més no, puntuar. I és que visiten un dels camps en què menys se’n surten, el Coliseum Alfonso Pérez. Ens hem de remuntar gairebé deu anys enrere per veure l’últim triomf dels periquitos al feu del Getafe. Va ser el 21 d’abril del 2013, quan es van imposar per 0 a 2, amb gols de Verdú i Stuani. Des de llavors, en les últimes set visites, el balanç és de cinc derrotes i dos empats. Sense anar més lluny, la campanya passada, l’Espanyol va caure per dos gols a un.

Avui, es trobaran al davant un Getafe que també lluita per la permanència. Els de Quique Sánchez Flores són tretzens, amb tan sols tres punts més que l’Espanyol. Per tant, arriben a aquest duel amb la mateixa necessitat d’aconseguir la victòria per agafar oxigen. “El Getafe és un equip fort, incòmode, amb una molt bona organització defensiva i que té molt talent a dalt. Hem d’anar mentalitzats que serà un partit llarg i amb moltes fases, però amb la confiança de saber que podem guanyar-lo”, va assegurar Diego Martínez en la roda de premsa prèvia a aquest duel.

Per a aquest matx, el tècnic gallec haurà de fer malabars per confeccionar un onze. A més de les baixes ja conegudes de Keidi Bare, Pedrosa, Lozano i Gori, per lesió, i Brian Oliván, per acumulació de targetes, són dubte Cabrera i Melamed, per processos vírics. A més, Rubén Sánchez, un dels candidats a ocupar el buit que deixa Oliván al lateral esquerre, està amb molèsties musculars i també és dubte fins a l’últim moment. Atesa aquesta situació, Diego Martínez va tornar a expressar obertament la necessitat imperiosa que arribin més cares noves aquest mercat d’hivern: “Hi ha unes necessitats evidents, pels canvis, per competir i perquè un refredat no sigui un drama.”

4 Partits guanyats 2

5 Partits empatats 8

7 Partits perduts 6

15 Gols a favor 19

22 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

El Getafe és un equip fort, incòmode i amb molt talent a dalt. Hem d’anar mentalitzats que serà un partit llarg i amb moltes fases
Volem guanyar i millorar la nostra millor versió. Serà un partit de detalls i no cometre errors
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)