Espanyol

Agafant galons

Espanyol. Javi Puado viu el moment més dolç, després d’anotar, per primer cop, en tres partits consecutius

Ben segur que, entre els desitjos que Javi Puado va demanar al nou any, hi havia marcar més gols, ja que ha estat començar el 2023 i veure porteria en els tres partits que ha disputat l’Espanyol fins ara entre lliga i copa, una gesta insòlita en la seva carrera. Ja ho va dir el seu entrenador, Diego Martínez, durant la roda de premsa prèvia al duel contra el Getafe: “Ara mateix, Puado fa patxoca.” I això que encara no havia marcat el golàs al Coliseum, després de rebre la pilota a la frontal de l’àrea i fer-se una autopassada amb sotana inclosa a Dakoman mentre aguantava la pressió d’Algobia. “Sento molta felicitat. És veritat que, a part del gol, he tingut un parell d’ocasions més. En una he intentat fer una vaselina, però no me n’he sortit, tot i que he seguit ajudant l’equip”, deia el barceloní en acabar el partit.

Els altres gols d’enguany no van ser tan espectaculars, però el del Celta va servir per empatar l’eliminatòria de setzens i aportar confiança a l’equip per remuntar el resultat en contra, i el mateix rol va assumir el gol contra el Girona en la lliga, tot i que al final el duel català acabés en empat a 2. No cridaria tant l’atenció parlar de gols sent ell un extrem si no fos perquè l’última diana del jugador periquito havia estat contra el modest Rincón en la primera eliminatòria de copa a principis de novembre. És cert que, amb el mundial pel mig, la data no queda tan llunyana, però els registres que acumulava aquesta temporada no eren gaire bons si tenim en compte que només havia vist porteria una vegada més, a l’octubre contra l’Elx.

Aquest curs el jugador del planter s’havia marcat l’objectiu de superar els deu gols en la lliga i, de moment, n’ha fet tres, amb 21 jornades encara per disputar-se. Així mateix, Puado és el segon màxim golejador de l’equip, amb cinc dianes, només superat per Joselu. El 7 blanc-i-blau ha agafat embranzida ara que se sent més alliberat i juga més solt, cosa que fa aflorar els seus punts forts, com la tècnica amb les dues cames i la punteria, i això és tot el que necessita l’Espanyol, sobretot, per continuar pujant graons en la lliga, encara que Diego Martínez no es cansi de repetir que el club no mira la classificació per no condicionar negativament la mentalitat dels futbolistes. L’afició celebra aquesta bona ratxa, però alhora és el que espera d’ell després dels tímids números de la temporada passada.

EN RATXA

Puado és el segon màxim golejador de l’equip, només superat per Joselu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)